Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang! Tapi sebelum itu, tonton video cara mendaftarkan emel ini dahulu.

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber


[Jawatan kosong UKM] - Tarikh Tutup 17 Ogos Ini!


Universiti Kebangsaan Malaysia baharu sahaja mengiklankan 4 jawatan bergred U41. Kepada pemohon yang berminat dan berkelayakan, dipelawa untuk mencuba nasib anda. Siapa tahu tuah anda!

Berikut adalah jawatan yang dimaksudkan:

1. PEGAWAI OPTOMETRI U41 (2 KEKOSONGAN)
- Ijazah Sarjana Muda Optometri yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

2. PEGAWAI PEMULIHAN PERUBATAN U41 (8 KEKOSONGAN)
- Ijazah sarjana muda kepujian dalam bidang pemulihan perubatan yang berkaitan yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

3. PEGAWAI DIETETIK U41 (2 KEKOSONGAN)
- Ijazah Sarjana Muda Sains Kepujian dalam bidang ilmu kaji diet yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

4. JURU X-RAY U41 (2 KEKOSONGAN)
- Ijazah sarjana muda kepujian dalam bidang berkaitan yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya


Sekiranya anda memiliki kelayakan yang diperlukan, jangan berlengah lagi. Mohonlah secara online dengan kadar yang segera!


P/s: Sila sebarkan peluang ini kepada rakan lain yang mungkin berminat dengan meminta mereka merujuk ke blog ini. Terima kasih.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!