Soal Jawab Tentang Pembelian Rujukan Juruaudit W41 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Soal Jawab Tentang Pembelian Rujukan Juruaudit W41

Kami percaya bukanlah semua orang pernah melakukan urusan jualbeli di Internet. Lebih-lebih lagi kalau memang tiada keperluan mendesak. Lagi pula berjualbeli apa-apa produk di Internet memerlukan keyakinan yang tinggi terhadap orang yang menjual barang tersebut.

Sehinggalah anda terpaksa melakukannya. Terutama kepada para calon yang akan menduduki peperiksaan Juruaudit gred W41. Anda memang tiada pilihan. Rujukan khas mengandungi kelengkapan untuk mempersiapkan diri menghadiri peperiksaan ini memang tiada dijual di kedai. Satu-satunya cara mendapatkan panduan lengkap ini adalah dengan membelinya melalui Internet.

Beberapa persoalan kecil bermain di fikiran. Antaranya ada kami jelaskan di bawah berserta dengan jawapannya sekali (ia dipetik daripada laman jualan produk ini):

Boleh percaya ke orang yang menjual panduan Juruaudit W41 ni?
- Kami sudah lama berada di internet melalui blog http://tipsptd.com/blog dan telah banyak membantu ramai calon. Anda boleh cari kami di sana dan berdiskusi di sana juga.


Adakah ini soalan bocor Juruaudit W41 dari SPA?
- Tidak, tiada soalan bocor atau 'sumber dalaman'. Ianya adalah hasil penelitian dan kajian Team Tips PTD sendiri. Soalan-soalan tidak boleh didedahkan kerana tertakluk kepada Akta Rahsia Rasmi (OSA) tetapi kami sebolehnya memberikan soalan-soalan yang seakan soalan sebenar bagi memberi gambaran jelas kepada calon


Adakah ianya buku?
- Tidak, ianya adalah ebook dalam versi PDF, anda perlu download ke komputer anda dan membacanya atau boleh terus print


Bila saya boleh dapat Pakej ini?
- Selepas pembayaran, dan penghantaran borang tempahan anda buat, ianya akan diproses maksimum 48 jam.


Saya belum dapat apa-apa lagi TAPI duit dah bayar!
- Selepas pembayaran, anda WAJIB mengisi borang pengesahan, jika tidak pesanan anda TIDAK DAPAT diproses
- Sila tunggu sehingga 48 jam, sekiranya masih belum dapat dalam masa 48 jam anda boleh terus telefon kami


Adakah ianya mengandungi contoh soalan lengkap?
- Soalan diberikan untuk menjelaskan setiap seksyen dan pecahan seksyen. Tujuan sebenar contoh soalan adalah untuk menerangkan setiap pecahan dalam seksyen dan ianya penting untuk ada pahan perincian dan membuat persediaan berdasarkan perincian tersebut


Adakah ini ebook latih tubi?
- Tidak, ianya bukan seperti buku-buku latih tubi seperti di peringkat sekolah (PMR, SPM). Ianya disediakan sesuai dengan aras kebijaksanaan graduan universiti yang layak menduduki peperiksaan kerajaan


RM40 tu apa yang saya dapat?
- Anda akan dapat semua komponen Pakej ini dan BONUS Risalah untuk stage yang seterusnya. Ianya akan diedarkan selepas stage yang seterusnya diumumkan


Adakah saya perlu internet connection untuk buka pakej ini?
- Anda hanya perlu internet connection bila nak download Pakej ini, dan selepas kesemuanya sudah di download dan di 'save' dalam komputer anda, anda boleh baca tanpa perlu talian internet


Saya tak boleh buka file yang di download. Macam mana?
- File yang didownload adalah dalam format .ZIP, anda perlu ada software Winzip atau Winrar untuk 'extract' atau 'unzip' file tersebut. Biasanya anda boleh extract terus. Jika tidak boleh, sila dapatkan software ini secara percuma di http://www.vodahost.com/winzip.htm


Saya tak boleh buka file PDF
- Maknanya anda tiada perisian Adobe Reader, anda boleh dapatkan secara percuma di http://get.adobe.com/reader/


Macam mana saya nak hubungi pihak anda?
- Anda boleh email terus ke tipsptd@gmail.com

Diharapkan soalan dan jawapan yang dikongsikan kali ini menjawab kemusykilan anda. Jadi apa tunggu lagi? Dapatkan rujukan Juruaudit W41 pada hari ini juga sebelum jualannya ditutup semula.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!