Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang!

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber


SPAT - Semakan Keputusan Temuduga

Semakan Keputusan Temuduga SPAT
Kami percaya, anda tentu sudah berasa lega kerana selamat menghadiri sesi temuduga untuk jawatan yang anda mohon di SPAT baru-baru ini bukan. Hanya satu yang tinggal kini - keputusan temuduga tersebut!

Jadi, jika anda sudah bersedia. Semaklah keputusan temuduga SPAT anda melalui pautan di bawah:


Sebelum menyemak keputusan anda, baca doa sikit-sikit dahulu. Kami di Blog Tips Kerjaya turut mendoakan kejayaan anda. Tiada yang lebih menyeronokkan kami daripada melihat pembaca kami mendapat kebaikan daripada perkongsian jawatan kosong, pelbagai tips temuduga dan petua kerjaya yang kami tuliskan.

Ramai yang mengatakan Portal SPAT sering tidak boleh dilayari. Jadi sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaa atau maklum balas berkenaan Portal SPAT KKM, boleh hantarkan pertanyaan atau maklum balas anda melalui link yang disertakan di bawah:




Semoga kejayaan selalu mengiringi perjalanan hidup anda. Amin!

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk lulus! Semuanya ada dibincangkan di sini.

162 comments:

  1. kenapa susah sgt nak buka website nih???

    ReplyDelete
  2. hairan la...nape x leh semak kptsan temuduga...

    ReplyDelete
  3. Mengecewakan !!!!

    ReplyDelete
  4. NAPE XDPT SEMAK KEPUTUSAN TEMUDUGA...ASYIK ERROR JER

    ReplyDelete
  5. payah betul nak semak keputusan temudugalah...

    ReplyDelete
  6. xbleh pun semak.ada website ln ke?

    ReplyDelete
  7. Betul kata korang,satu hapa pun tak leh,x leh cek!

    ReplyDelete
  8. "Calon Simpanan".. agak2 ada harapan tak?? Hrrmm.. kiter mcm x yakin jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah kalu ada kekosongan diorang akan panggil..

      Delete
  9. MEMANG TAK BOLEH NAK BUKA............KENAPA NI

    ReplyDelete
  10. yela x bolh buka web ni...susah betul..

    ReplyDelete
  11. apahal la xley check???? tipu ka?

    ReplyDelete
  12. erm sma lah sya pun x dpt lg pngglan spa8 tu....lg pun ada x lyak d phon

    ReplyDelete
  13. KENAPA HAPRAK SANGAT LAMAN WEB KKM NI????

    ReplyDelete
  14. Lau gagal ad gtau gk ke lau check

    ReplyDelete
  15. kenapa nk check keputusan temuduga x dapat..admin x update ke

    ReplyDelete
  16. nak check keputusan temuduga tak boleh

    ReplyDelete
  17. lmbtnye loading nk semak temuduga nie....

    ReplyDelete
  18. lambat nye loading

    ReplyDelete
  19. waa..xdpt bkk.da la nk tgu loading lbt,pas2 error lak kan..

    ReplyDelete
  20. Knpe la ssh sgt nk on web kkm nie??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak leh bukak grrrrr

      Delete
  21. ader cara lain tak selain web ni?

    ReplyDelete
  22. keputusan untuk interview tahun 2013 yang mana interview berjalan pada bulan september 2013, keputusannye bulan disemberkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya la....result kan kena tggu 3bln...hrp2 kali ni ada rezeki....ameeennn..

      Delete
    2. ada yang dah dapat panggilan

      Delete
    3. ermm mcm mn nk tau result klo nk check pn lemau jerkk .. pastu bila dh msk kn ic no ..kluar kt situ no ic tidak kita xde dlm urusan ni..ape mkn nya??? atleast bgtau ler kita lulus ke gagal dlm interview tu..hurmmm

      Delete
    4. kena terus kol semalam saya kol tanya keputusan temuduga untuk bulan 11 2013 punya negeri pulau pinang dia cakap result belum kuar mybe minggu depan doakan saya kawan2 moga2 dapat kerja amin .ni no spat kol no ni kalo ada apa2 pertanyaan 03-8883 2781

      Delete
  23. Samalh pyh nak semak sdey

    ReplyDelete
  24. biasa lepas temuduga selalu diorang akan bagitau samada dpt calon simpanan atau calon lantikan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..diorang akan bagi tahu bergantung pada jawatan yang dipilih..kalu jwatan pembantu perawatan kesihatan dia akan bgi calon simpanan..lain pada tu contoh pemandu kenderaan atau pekerja awam terus dpt calon lantikan..dah confirm berjaya

      Delete
    2. setahu sy dlam temuduga kerajaan nie selalunya ada tiga result samada berjaya,calon simpanan n tidak berjaya..sy interview di kedah utk jwatan ppk tpi sy call spat dia gtau sy calon simpanan..''.lain pada tu contoh pemandu kenderaan atau pekerja awam terus dpt calon lantikan..dah confirm berjaya'' maksud kamu tu mcm mana..

      Delete
  25. nk tnye ade s'spe thu kptusn bg yg temuduga pd buln 10,ble agknye kuar?

    ReplyDelete
  26. Keputusan untuk temuduga bulan oktober 2013 bila? Mana nak check?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... hrmm sy pn bulan 10 jugak.

      Delete
    2. Haa....kte pon bulan 10...nk tahu jugak..bila keputusan keluar

      Delete
  27. ada sesiapa yg dah dpt resulit interview on 06.09.2013 di Shah Alam x?Hrp2 kali ni ada rezeki utk sy....amiinnnn....

    ReplyDelete
  28. Result temuduga untk 04 sept 2013bila kuar?

    ReplyDelete
  29. ceck xde dalam sistem...padahal dah temuduga...haiyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita....dia tlis no.k/p ini tiada dlm rekod

      Delete
    2. sama la...saya pon dia tlis no.k/p ini tiada dlm rekod

      Delete
  30. bila agak nya keputusan temuduga pada 2 hingga 6 haribulan september yg lepas akan keluar ya,...ada siapa2 di sini tahu...?

    ReplyDelete
  31. temuduga bln oktober 2013 bila dpt kptsn yer....?n nk semak kt mana?

    ReplyDelete
  32. Keputusan temuduga kkm di shah alam dah keluar.surat dihantar kepada yang berjaya untuk melaporkan diri di jabatan yang disenaraikan didalam surat berkenaaan.aku sedih sebab x dpt.member wife aku dah dpt surat melapor diri di jabatan kesihatan di johor bahru...waaaa sedihnyer oiiiii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade sesiape thu x,pe mkner klu kte check die tulis tiade dlm urusn temuduge..tu kre xdpt ker per??confius la cm nie,hrp dpt bntuan

      Delete
    2. salam.. boleh saya tahu bila tarikh membe wife awak akan lapor diri di johor bahru?

      Delete
  33. Klu nk check keputusan temuduga rasanye x perlu la.sbb klu pemohon berjaya akan diberitahu melalui surat yang akan dikirim kealamat pemohon berjaya.dan klu nk check status pendaftaran klu waktu isi dan klik button simpan tu diberitahu dah disimpan tu kira dah dihantar ke jbtn la tu.cume system kkm x update je.tggu je laa surat panggilan temuduga jika dipilih.

    ReplyDelete
  34. Cam na keputusan tmuduga 24/10/2013 bila bleh tau ni..

    ReplyDelete
  35. salam...yg nak tau status temuduga korg call no SPAT nie 03-88832763...sbb kalau cek kat sini tak dpt..nti bg no ic dorg cek kan...sy dah cek td...belum ade rezeki...xpelah mgkin ade rezeki lain kat luar sana...good luck semua ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks lina atas info awak. boleh cuba tahun yg akan dtg. :)

      Delete
  36. camne mo check kputusn t.duga area sdk sabah

    ReplyDelete
    Replies
    1. call no SPAT nie 03-88832763

      Delete
    2. hye Lina.. sy dah call tapi macam tak ada orang jawab pun..

      Delete
  37. ade s'spe thu kptusn temuduga untuk bln 10 di melaka, ade yg da dpt x??

    ReplyDelete
  38. keputusan temuduga di johor bulan 9 aritu saper yang dah berjaya ?

    ReplyDelete
  39. Dgr2 ada yg dh dpt kptsan tmdga bln 10 di kluang,dapat ke x dpt akn dapat surat ke???

    ReplyDelete
  40. temuduga di johor memang dah keluar keputusan...saya aritu temuduga di negeri sembilan pada bulan 11...kate pihat spat...keluar bulan 1..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon interbiu 1/11 baru ni .. sekarang masih berdebor menanti resultnye.. :(

      Delete
  41. ada sesapa yg dah dpt result temuduga bln 11 pnya? kwsn perak pnya. Klw nak check online camne ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. result keluar bulan berapa ?

      Delete
    2. terus kol ja no ni 03-8883 2781 tadi saya kol tanya saya pun interview bulan 11 2013 dia cakap mungkin lagi 2 3 minggu lagi keluar. tapi terus kol no ni lagi senang dan cepat .harap kita semua dapat kerja yang kita pohon AMIN . :)

      Delete
  42. keputusan temuduga bulan 9 di kluang johor telah keluar. bg yg berjaya akan melapor diri pada 15/1/2014 di Hospital Permai. sekian untuk info

    ReplyDelete
  43. keputusan temuduga pada bulan 11 di anak bukit kedah dh keluar ke??ada sapa2 dh dpt panggilan atau surat?

    ReplyDelete
  44. kptsn temuduga pd 31.10 dkt n.sembilan dh keluar ke ?ad spe2 dh dpt pnggln or surat

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya aritu temuduga kat senawang pd 1.11..kate pihak spat...ujung bln nie

      Delete
  45. Macam mana semak keputusan tmuduga 03/09/2013 dekat Putrajaya.? Bile result keluar.?

    ReplyDelete
  46. keputusan di johor dah keluar..bleh tengok di laman web jabatan kesihatan negeri johor..yang negeri-negeri lain rasa dah keluar..nak tahu call ja no SPAT 03-8883 2781..atau hantar pertanyaan/maklum balas kepada kkm melaui email..nanti diorang akan reply balik keputusan dapat ke x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa emailnya untuk tnya status temuduga 2 ye...

      Delete
  47. ada sesiapa yang dah dapat keputusan temuduga di negeri sembilan pd 1.11 tak

    ReplyDelete
  48. ada sesapa dah dpt kptsan temuduga di melaka tak?trikh interview 29.10.2013

    ReplyDelete
  49. sy dah dapat surat tawaran! Temuduga pertama n terakhir Alhamdulillah hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah2... bl lapor dri? kat mane?

      Delete
    2. Kim Na Na, u intrvw d area mna? n intrvw bln brpa?

      Delete
    3. dpt interview kat mana? x sbr sy nk tunggu surat ...kalu betui la sy dpt dari email di reply tu?

      Delete
    4. bagi negeri mana tu?.. yang dekat pahang, ada sape2 dapat x...

      Delete
    5. Kim Na Na...dulu u temuduga di mana?dan berapa hari bulan...?

      Delete
    6. saya interbiu di hoshas hospital besar temerloh,pahang.. lapor diri 10 feb ni.. berdebar2 lah ape2 pun Alhamdulillah rezeki dari tuhan.Hope u all pon berjaya ye :)

      Delete
  50. Kim Na Na blsla.. interview bln berapa n di mana

    ReplyDelete
  51. nak tanya yang calon simpanan tu biasanya akan ada harapan untuk dipanggilkah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah kalau ada kosong akan di panggil juga..

      Delete
  52. Alhamdulillah dah dapt surat....tnggu nak lapor diri jew

    ReplyDelete
    Replies
    1. awk interview kat mana bila nk lapor diri..bestkn tahniah..

      Delete
  53. alhamdulillah dapat juga kerja dengan KKM.saya temuduga di kedah pada 27/11/2013..saya dah buat semakan melalui email dan saya berjaya dalam temuduga..sesiapa yang ingin buat semakan boleh email nama penuh,nombor kad pengenalan dan negeri temuduga ke shanmugam.g@moh.gov.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. thaks bro... saya baru check td guna email 2 jg. Berjaya. Tgu surat ja lg...

      Delete
    2. tahniah juga bro..kamu hari tu temuduga dimana?kedah juga ke?

      Delete
    3. sy pun berjaya melalui email tu tunggu surat ja..nanti dpt surat gtaw la...hehehe

      Delete
    4. saya interview di perak, bln 11/2013. sama2 la kita. klw dah smpai surat leh la update ye...

      Delete
  54. salam Fahrul razi, sy da emailkan da mklumat pd email berkenaan, sy cek online asyik xde je.. hrp2 blh tahu keputusan.. sy temuduga kt peak bln 11 jg

    ReplyDelete
    Replies
    1. nti pegawai tu akn reply juga..kalau nak cepat hubungi nombor SPAT ini..03 8883 2781..03 8883 2767

      Delete
  55. Tahniah...saya temuduga di kedah jgk..tp x check lg dpt ke x..bila lapor diri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. surat lapor diri mungkin bulan 2 ni juga akan keluar..jadi mana yg berjaya tu tunggu surat je..

      Delete
    2. Fahrul razi kedah jgkkn..nanti dpt surat gtaw sy pun kedah gak interview 24/11/2013

      Delete
    3. Fahrul Razi, awak temuduga keja apa ae? keputusan bagi semua jawatan dh keluar ka?

      Delete
    4. dh kuar 2 minggu lepas dah .. sy kne lapor diri 10 haribulan 2 nie kat hospital temerloh ..

      Delete
    5. saya temuduga di kedah..jawatan pemandu kenderaan..bgi negeri perlis,kedah,penang dan perak mungkin bulan 2 ni juga surat lapor diri keluar..mana yg berjaya temuduga tu tnggu je surat smpai..

      Delete
  56. SYAZ_ALEXXANDRIA nanti cite la mcm mana pengalaman lapor diri x lambat dh hari isnin jer..

    ReplyDelete
  57. salam sy nk tnye kenape sy chek semakan dy tulis tiada urusan dalam temuduga sdgkn sy da g interview...harap bole mmbantu tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak tahu keputusan berjaya atau tidak dalam temuduga sila email nama penuh,no.kad pengenalan dan negeri tempat temuduga ke shanmugam.g@moh.gov.my

      Delete
  58. Sy pun nk tau juga..berdebar2 mnanti.da bnyk kli g intrview tp xpnh lekat.harap dpt kli ni.

    ReplyDelete
  59. keputusan temuduga di perak bulan 11 dah kluar dah tahu keputusan call SPAT lagi cepat tahu dapat ke tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah call dan kawan sy pun call jugak.pegawai dlm fon tu kata kputusan perak belum keluar.tp sy baru dpt email dri en shanmugam .dia kata sy x bjaya.mana satu betul

      Delete
    2. kedah punya keputusan pun dh keluar..Tarmizi aziz hari tu masa temuduga ambil jawatan apa??kalu ambil pemandu kenderaan,pekerja awam atau pembantu am pejabat memang senang dapat..siap panel temuduga tu bgi tau trus dapat calon lantikan masa akhir temuduga..

      Delete
    3. Sy mohon atenden. Klau sy tau baik sy mhon pkerja awam

      Delete
  60. alhamdulillah sy dah dpt surat tawaran...tunggu utk dimaklumkn oleh JKN bila utk lapor diri plak..

    ReplyDelete
  61. temuduga di kedah bulan 11 tahun lepas..syukur berjaya dalam temuduga..sekarang tengah tunggu surat lapor diri ja dri pihak SPAT...

    ReplyDelete
  62. saya pun berjaya dalam temuduga bagi negeri kedah..syukur...kena tunggu surat lapor diri pulak lpas ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau b`jaya temuduga dapat surat ke? untuk lapor diri surat lain lak?

      Delete
    2. saya tanya pegawai SPAT yg berjaya temuduga diorang iaitu pihak SPAT akn htr surat tawaran utk medical chekup dll kepada kita..surat lapor diri akn dikeluarkan melalui jabatan kesihatan negeri masing2..saya msih belum smpai surat tawaran lgi..kata pihak SPAT diorang dh pos.

      Delete
  63. temuduga kt penang bln 11 dh kuar ka??

    ReplyDelete
  64. dah keluar pun keputusan temuduga bagi kawasan utara..

    ReplyDelete
  65. Falcao De Asis klu email bpa hr baru dia balas?

    ReplyDelete
  66. 2. Sukacita dimaklumkan bahawa Kementerian ini berbesar hati dan menghargai hasrat tuan untuk berkhidmat dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Melalui semakan, tuan telah diperakukan sebagai Calon Lantikan Tetap bagi Jawatan Pembantu Awam Gred H11. Kementerian ini mengucapkan setinggi-tinggi tahniah dan syabas kepada tuan atas pelantikan tersebut.




    3. Sehubungan dengan itu,Surat Tawaran Pelantikan Tetap tersebut telah dii pos kepada tuan pada minggu lepas. Manakala surat melaporkan diri akan dikemukakan oleh Jabatan Kesihatan Negerii Kedah kepada tuan selewat-lewatnya pada awal bulan Mac 2014. Kementerian berharap tuan dapat berkhidmat dengan cemerlang untuk kementerian khususnya dan negara amnya. Selamat maju jaya.




    Sekian, terima kasih.






    (MOHD SYAHRUL BIN ADAM)


    Penolong Pegawai Tadbir Kanan


    Unit Pengambilan dan Perkhidmatan Pelaksana Bahagian Sumber Manusia Kementerian Kesihatan Malaysia

    ReplyDelete
  67. keputusan temuduga di hospital bahgia tanjung rambutan dah kluar kalau dapt kena lapor diri 05.03.2014 tahniah siapa yang berjaya

    ReplyDelete
  68. khabarnya JKN KEDAH akn lapor diri pada 5/3/2014...ada sesiapa dpt surat atau info?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya sy dah dpt surat rabu ni 05/3/2014 lapor diri kt JKN kedah bedebar2 nii..

      Delete
  69. halimatun hamid dpt jawatan apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 sy terima surat tawaran dari KKM ddalam dikemukakan 3 dokumen yg perlu diisi..medical check up sume la..bawa masa lapor diri..kemudian JKN kedah plak hantar surat utk lapor diri esok 5/3/2014...itu aja la..yg pasti sy bedebar2 ..apapun syukur alhamdulillah...

      Delete
    2. Halimatun dpt jwtan apa?sbb sy dok tgu surat x dpt2 lg.....call dia bgtau berjaya......

      Delete
    3. jawatan pembntu perawatan kesihatan..awk try call JKN kedah..tgk mcm mana?

      Delete
    4. Dah call putrajaya....dia ckp tgu surat sbb dia htq berperingkat....anyway tq halimatun sbb bg info.....so dpa htq kat mana?

      Delete
  70. ari 2 masa email gtau dah berjaya temuduga. tgu pnya tgu surat apa pun xdapat.... bru td kol SPAT, katanya ada fasa kedua.... tgu n tgu n tgu........

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..saya pun sama.dh call SPAT.katanya ada fasa kedua lepas ni..kena tunggu dulu..buat kerja mcm biasa..

      Delete
  71. Mmg btoi ada fasa ke2 td call mmg berjaya cm tgu surat dr depa cm x tau bln bpa.....tgu dan terus menunggu.....so teruskan kerja sedia ada sementara pihak spat nk htq surat......

    ReplyDelete
  72. Sy dpt info dri spat mungkin fasa 2 akan dihantar kementerian lain2 mcm kementerian pertahanan atau jabatan kebajikan masyarakat..

    ReplyDelete
  73. Info sahih ka x?call tya spat sndr ka ada org ckp.....sbb klu yg x sahih x bpa nak caya.......

    ReplyDelete
  74. ada x dpihak spat cakap bulan brapa akan dibuat pengambilan utk fasa 2 tu ye?

    ReplyDelete
  75. Sy dah tya dia kata x tau bln bpa......tgu sahaja dia kata....sy ada jg tya bln 3 @ 4 dia sndr pun x tau bla.....

    ReplyDelete
  76. untuk sabah i think fasa ke 2 sdh keluar..sbb saya pun dapat under kementerian lain..iaitu Jabatan Kebajikan Masyarakat..utk jawatan PPK..lapor diri 24mac ni

    ReplyDelete
  77. xde ke calon2 semenanjung yg dah dapat offer ni?

    ReplyDelete
  78. X dgr apa2 pun lg.....klu sapa2 dah tau kptasan panggilan ke2 tlg bgtau ek.....

    ReplyDelete
  79. salam. Nak tnya ada x sape2 yg temuduga pada bulan okt di n.sembilan dah dpt surat panggilan??

    ReplyDelete
  80. Saya dah check kt kkm then result ny saya ni calon simpanan pmbantu perubatan .. Kkm akan pgl dlm masa 9 bulan mengikut kekosongan hospital yg ada ,, agak2 nye ada x yg kt sini calon smpanan yg dah dipanggil ? Hurmm mudah2an ada la rezeki tuk saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun calon simpanan jgak..interview di kedah..calon simpanan nie akan di ambil berdasarkan ranking..kalo ranking paling atas mybe ada harapan la utk di panggil..

      Delete
    2. saya pun calon simpanan untuk sabah, tak pasti ada harapankah tidak ni kena panggil

      Delete
  81. sy ada call spat kkm hari tu bertanyakan status calon simpanan..dia ada gtau calon simpanan akan tetap di panggil tetapi kena tunggu la..lama atau sebentar ja..dia akan hbis calon simpanan dlu..pastu baru depa akan buat temuduga baru..sbb selepas nie segala temuduga spa yang akan mengendalikannya..harap2 ada harapan untuk calon simpanan.

    ReplyDelete
  82. sya pon calon simpanan huuuhuhuhu sedih ingat dapat nk start cepat...di kkm

    ReplyDelete
  83. Sy call n dpt pun dpt penempatan lg....still tgu surat dr kkm.....sma2 doakan smua dpt.....

    ReplyDelete
  84. kenapa ang tk dpt penempatan lagi..dah lama mana dah..skang segala urusan depa bagi SPA ambik alih sepenuhnya start 1/4/2014,,sy calon simpanan utk negeri kedah tak tau bila nak panggil..hari tu call spat..dia gtau tunggu cepat atau lmbat ja..harap2 ada rezeki..amin

    ReplyDelete
  85. Replies
    1. ang calon simpanan mana..ang ada call spat tk berkaitan calon simpanan.

      Delete
  86. Alhamdulillah sy dah dpt surat drpd putrajaya....tgu surat dr kesihatan negeri ja lg utk tahu dpt kat mana......syukur sgt sbb dah lama tgu......

    ReplyDelete
  87. tuan derhaka ang calon simpanan mana..ang ada call spat tk tnya pasai calon simpanan..ang calon jwatan apa n ngeri mana..aku hari tu ada call spat..dia gtau calon simpanan akan di panggil cepat atau lmbat ja..

    ReplyDelete
  88. panggilan fasa ke-2 dah keluar..saya bru ja dpt surat untuk buat medical check-up dan surat akuan pesuruhjaya sumpah pada 17/4/2014..saya calon dari kedah..alhamdulillah syukur pada allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah2... bro dpt kat hospital mn? jawatan n tarikh lapor diri bl 2?

      Delete
    2. lapor diri 28/4 ni...jawatan PEMANDU kt JKN KEDAH...

      Delete
  89. calon simpanan negeri melaka..x de call spat pon juz email kn je kt diorg
    dpt jwatan atendan jee

    ReplyDelete
  90. falcao de asis tahniah..kami nie calon simpanan tak tau la bila depa nak panggil..menanti dengan penuh harapan..tak tau la ada harapan ke tk da harapan..

    ReplyDelete
  91. tahniah bro! dpat kat mana? bl lapor dri?

    ReplyDelete
  92. calaon simpanan ada yg suda dapat ka???

    ReplyDelete
  93. calon simpanan belum panggil lagi ..pasai yg nie untuk calon yang berjaya tpi utk panggilan fasa kedua..calon simpanan tak tau la bila utk di panggil

    ReplyDelete
  94. 28/4 lapor diri.....alhamdulillah.....penantian sekian lama

    ReplyDelete
  95. Sy lapor dri di kementerian pertahanan penempatan hsptl tldm lumut perak.. 28hb 4.. ade yg dpt x?

    ReplyDelete