[UMP] - 5 Jawatan Kosong Jun 2012 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

[UMP] - 5 Jawatan Kosong Jun 2012

Tarikh akhir permohonan 8 Jun 2012.

UMP - Universiti Malaysia Pahang mempelawa permohonan daripada warganegara Malaysia yang layak dan beriltizam untuk mengisi pelbagai kekosongan jawatan di UMP seperti berikut:

1. Pegawai Perhubungan Industri N48
2. Pegawai Penyelidik Q41
3. Pembantu Makmal C17
4. Juruteknik Komputer FT17
5. Pembantu Juruaudit W17

Pastikan anda berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan dan berumur kurang dari 54 tahun pada tarikh lantikan.

Cara Permohonan:
Permohonan hendaklah dibuat secara Online dengan mengisi maklumat pemohon di laman web rasmi UMP iaitu http://www.ump.edu.my. Calon diwajibkan mencetak Surat Pengesahan Permohonan Online (Selepas tamat mengisi butiran permohonan melalui web rasmi UMP). Permohonan yang tidak dibuat secara Online melalui laman web rasmi UMP tidak akan dilayan.

Sila nyatakan jawatan yang dimohon di penjuru kiri muka hadapan sampul surat. Permohonan yang lengkap beserta dengan salinan-salinan sijil akademik dan lain-lain dokumen berkaitan yang telah disahkan hendaklah dihantar kepada :

PENDAFTAR,
UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG,
LEBUHRAYA TUN RAZAK,
26300 GAMBANG, KUANTAN,
PAHANG DARUL MAKMUR
(U/P : UNIT PERJAWATAN & CUTI BELAJAR,
BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA)

Nota*: Tarikh akhir penerimaan dokumen permohonan setelah mengisi maklumat di laman web rasmi UMP, http://www.ump.edu.my adalah pada 15 Jun 2012.

Maklumat lanjut syarat dan kelayakan, sila baca melalui pautan di bawah:

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!