Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang! Tapi sebelum itu, tonton video cara mendaftarkan emel ini dahulu.

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber


7 Jawatan Kosong UMK Bulan September 2012

Jawatan Kosong UMK - Universiti Malaysia Kelantan.

Tarikh tutup 20 September 2012.

Universiti Malaysia Kelantan (UMK) merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) Malaysia yang ke-19. Universiti Malaysia Kelantan (UMK) ialah Universiti berteraskan keusahawanan yang mengutamakan pendidikan keusahawanan dalam tiga kelompok bidang pengajian iaitu keusahawanan & perniagaan, teknologi kreatif & warisan dan agro-industri & sains sumber asli sejajar dengan visi dan misi yang telah ditetapkan.

Universiti memerlukan individu yang boleh bekerja dengan pengawasan yang minimum (independent), bekerja dalam satu pasukan (teamwork), dinamik, kreatif dan inovatif untuk membangun universiti. Individu yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan seperti berikut:

1. PEGAWAI VETERINAR G41
2. PEGAWAI TADBIR N41
3. PENOLONG PENGURUS ASRAMA N27
4. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N27
5. JURUTEKNIK UKUR J17
6. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N17
7. PENYELIA ASRAMA N17

Cara memohon:
a. Pemohon boleh memohon sehingga dua (2) jawatan dengan menggunakan borang secara ‘online’ dan hendaklah disenaraikan mengikut keutamaan.

b. Borang permohonan boleh diisi secara online di Jobs @ umk melalui pautan di bawah (Pemohon tidak perlu menghantar salinan hardcopy borang permohonan):


Iklan penuh jawatan UMK ini boleh dibaca menggunakan pautan di bawah:


No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!