Jawatan Kosong Kerajaan Kelantan Bulan Disember 2012 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Kerajaan Kelantan Bulan Disember 2012

Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Kelantan.

Tarikh tutup iklan 02 Disember 2012.

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong seperti yang diiklankan di bawah:

1. PEGAWAI TADBIR NEGERI N41

Cara permohonan:

Bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarat lantikan, taraf jawatan dan lain-lain lagi, sila layari laman web: www.spn.kelantan.gov.my

Permohonan hendaklah dibuat melalui Borang SPN KN. 1 yang boleh didapati di pejabat ini dengan harga RM1.00. Sila hantarkan permohonan anda ke alamat berikut :

SETIAUSAHA
SURUHANJAYA PERKHIDMATAN NEGERI
KELANTAN
TINGKAT BAWAH, BLOK 6 KOTA DARULNAIM
15503 KOTA BHARU.

UMUR :

1. Calon-calon lantikan terus tidak kurang dari 18 tahun.

2. Pegawai yang sedang berkhidmat hendaklah kurang dari 54 tahun pada tarikh lantikan.

AM :

1. Pegawai-pegawai Kerajaan yang berkhidmat hendaklah mengemukakan borang permohonan mereka melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Peraturan 17, Peraturan-peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2009 dan pastikan dihantar bersama dengan Kenyataan Perkhidmatan yang kemaskini dan Laporan Nilaian Prestasi 2011. Borang permohonan yang dikemukakan tanpa Kenyataan Perkhidmatan dan Laporan Nilaian Prestasi akan ditolak.

2. Tiap-tiap permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar berukuran Pasport, Salinan Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Ijazah, Diploma dan Sijil-sijil Persekolahan atau Dokumen /testimonial yang berkaitan.

Iklan penuh boleh dibaca menggunakan pautan di bawah:


No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!