6 Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia Tahun 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

6 Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia Tahun 2013

Jawatan Kosong KKM
Jawatan kosong KKM - Kementerian Kesihatan malaysia.

Tarikh tutup: 31 Dec 2013 (Permohonan Adalah Terbuka Sepanjang Tahun)

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:

1. Atendan Kesihatan Gred U3
2. Pekerja Awam Khas (Otokleb) Gred R3
3. Pekerja Awam Khas (Pemandu Motobot) Gred R3
4. Pemandu Kenderaan Gred R3
5. Pekerja Awam Gred R1
6. Pembantu Am Pejabat Gred N1

Panduan memohon:

a) Pemohon perlu melengkapkan kesemua ruangan dalam sesi permohonan atas talian. No Rujukan (ID) pemohon akan dipaparkan setelah permohonan dilengkapkan.

Nota*
No. Rujukan (ID) akan diberikan setelah pemohon mengklik butang.

b) Bagi mengemaskini atau meminda maklumat peribadi, pemohon perlu klik pada pautan “ KEMASKINI MAKLUMAT PERMOHONAN “ dan mengemaskini maklumat pemohon.

c) Pemohon dinasihatkan untuk mencetak halaman terakhir permohonan dan mencatatkan No Rujukan (ID) untuk kegunaan masa hadapan. Hanya permohonan lengkap sahaja yang diterima dan diberikan No Rujukan (ID).

Iklan penuh jawatan kosong dan syarat-syarat khas lantikan KKM ini boleh dicapai menggunakan pautan yang disertakan di bawah:


Anda juga boleh memuaturun borang permohonan menggunakan pautan yang kami berikan di bawah:


----------------------

P/: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk lulus! Semuanya ada dibincangkan di sini.

7 comments:

 1. Salam..sy berminat kerja dalam sektor kerajaan..sy ada memohon dan berharap permohonan sy ini diluluskn tkasih./0142641033

  ReplyDelete
 2. semakan permohonan belum diproses?? bila nk proses? dah lama mohon

  ReplyDelete
 3. salam saya berminat dengan jawatan diatas mohon permohanan diluluskan..0173957726

  ReplyDelete
 4. saya dah lama memohon jawatan dalam kementerian kesihatan,saya berharap pihak berkenaan dapat meluluskan permohonan saya,dan mempercepatkan proses semakan permohonan.

  ReplyDelete
 5. kt ats laman ckp proses 3 ari .. now aku tgk belom proses .. kenape erk ?? sush ke nk bg aku kerje .. kate nk kurang kn penanam anggurr ...

  ReplyDelete
 6. saya sangat berminat dengan jawatan diatas dan saya telah memohon jawatan tersebut. saya harap pihak tuan mempercepatkan proses permohonan saya. terima kasih. MUHAMAD FAREEZ BIN ABDULLAH 0199313327 @ 0132245664 @ 0129629023
  fareez3327@yahoo.com

  ReplyDelete
 7. saya telah isi form secara online... di harap permohonan saya dapat diluluskan.. kerana saya berminat dgn jawatan di atas

  ReplyDelete

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!