Jawatan Kosong Lembaga Lebuhraya Malaysia Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Lembaga Lebuhraya Malaysia Oktober 2013

Jawatan Kosong LLM
Jawatan Kosong Lembaga Lebuhraya Malaysia Oktober 2013.

Tarikh tutup: 01 Oktober 2013.

LLM - Lembaga Lebuhraya Malaysia adalah sebuah badan kerajaan yang bertanggungjawab untuk mengawasi semua lebuhraya ber-tol di Semenanjung Malaysia. Ia adalah sebuah badan berkanun yang ditubuhkan oleh Parlimen di bawah Akta 231 (1980). LLM bertanggungjawab untuk merancang, melaksanakan, menyelia dan pemantauan projek–projek tol lebuhraya di Malaysia yang tertakluk kepada jalan-jalan Persekutuan (pengurusan persendirian) Akta 1984.

Pemohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut di LLM - Lembaga Lebuhraya Malaysia:

01. Juruteknik Komputer FT17

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat secara on-line melalui laman sesawang Lembaga Lebuhraya Malaysia di pautan yang kami kongsikan di bawah:


b) Iklan penuh jawatan kosong LLM - Lembaga Lebuhraya Malaysia ini termasuk syarat lantikan, taraf jawatan dan lain-lain boleh dicapai melalui berikut:


c) Setelah membuat permohonan, anda boleh membuat semakan status permohonan anda dengan mengikut pautan ini pula:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!