Jawatan Kosong Northern Corridor Implementation Authority Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Northern Corridor Implementation Authority Oktober 2013

Northern Corridor Implementation Authority
Jawatan Kosong NCIA - Northern Corridor Implementation Authority 2013.

Tarikh tutup: 29 September 2013.

NCIA - Northern Corridor Implementation Authority ialah badan berkanun yang bertanggungjawab untuk mewujudkan arahan, dasar dan program bagi wilayah ekonomi koridor Utara (Northern Corridor).NCIA - Northern Corridor Implementation Authority telah ditubuhkan pada bulan Jun 2008. NCIA - Northern Corridor Implementation Authority, ialah suatu pertubuhan perbadanan yang ditubuhkan dengan objektif untuk:

-Menggalakkan dan mempercepatkan pembangunan di wilayah ekonomi koridor Utara (NCER) ke dalam sebuah Wilayah ekonomi bertaraf dunia dan destinasi pilihan bagi pelaburan, pekerjaan dan kehidupan; dan

-Memastikan bahawa pembangunan sosial dan pembangunan mapan sebagai keutamaan di samping memandu pertumbuhan ekonomi di wilayah ekonomi koridor Utara (NCER).

NCIA - Northern Corridor Implementation Authority terdiri daripada empat bahagian utama - pertanian, pembuatan, pelancongan dan logistik dan pemboleh bahagian; misalnya pendidikan & modal insan, pemasaran & hubungan pelabur serta Perkhidmatan Korporat.

Dengan ini, sukacitanya NCIA mempelawa calon yang berkelayakan, berminat dan berintegriti untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan di bawah:

01. Human Resource & Administration Manager

Kelayakan diperlukan:

-Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya ijazah Sarjana Muda, Diploma Siswazah, Ijazah profesional, pengurusan sumber manusia, kajian/pentadbiran/pengurusan perniagaan atau kelayakan yang setaraf.

-Bahasa yang diperlukan: Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.
-Sekurang-kurangnya 5 tempoh pengalaman bekerja di bidang yang diperlukan untuk jawatan ini.
-Sebaik-baiknya pengurus dalam sumber manusia atau setaraf.

Cara memohon:

a) Permohonan  adalah secara atas talian melalui portal Jobstreet. Resume komprehensif perlu dilampirkan.

b) Sekiranya anda berminat, sila ikuti pautan di bawah untuk memulakan proses permohonan:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dipanggil ke temuduga kerja kerana lemah dalam penulisan resume? Anda patut tahu bagaimana untuk menulis resume kerja yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!