Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang! Tapi sebelum itu, tonton video cara mendaftarkan emel ini dahulu.

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber


Jawatan Kosong Unit Keselamatan Negeri Sarawak 2013

Unit Keselamatan Negeri Sarawak
Jawatan kosong Unit Keselamatan Negeri, Jabatan Ketua Menteri.

Tarikh tutup: 27 September 2013.

Unit Keselamatan Negeri, Jabatan Ketua Menteri, Negeri Sarawak mempelawa calon-calon daripada anak jati Sarawak dan sudah berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:

01. Pengawal Keselamatan KP11

Cara memohon:

a) Sila kemukakan permohonan secara online melalui sistem e-Recruitment Negeri Sarawak.

b) Jika pemohon telah mendaftar dan ada memohon jawatan di atas tidak perlu memohon semula (sekiranya tempoh permohonan masih sah).

c) Jika pemohon telah mendaftar dan tiada memohon jawatan di atas, boleh mengemaskini permohonan melalui akaun e-recruitment masing-masing.

d) Untuk mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, hendaklah terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui pautan yang disertakan di bawah:


e) Untuk sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi pegawai dari Unit Keselamatan Negeri, Jabatan Ketua Menteri:

- Encik Julkepli bin Net di talian 082-319000.

Notis iklan jawatan kosong Unit Keselamatan Negeri, Jabatan Ketua Menteri, Negeri Sarawak ini boleh dibaca dengan mengikuti pautan yang diberikan di bawah:


----------------------

P/: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk lulus! Semuanya ada dibincangkan di sini.

1 comment:

  1. Untuk permohonan jururawat ada tak? Melalui recruitment sarawak ni.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!