Daftarkan emel di bawah. Ini akan membolehkan kami menghantar iklan-iklan jawatan kosong terkini seluruh negara dan tips-tips berkaitan kerjaya terus ke dalam emel anda. Masukkan emel di bawah sekarang! Tapi sebelum itu, tonton video cara mendaftarkan emel ini dahulu.

Delivered by FeedBurner

Jumlah Subscriber


Temuduga Terbuka Pramugari Firefly 2013

Temuduga Terbuka Firefly
Temuduga terbuka pramugari Firefly.

Tarikh temuduga: 21 September 2013.

Firefly sebuah lagi syarikat penerbangan tambang murah yang cukup kompetatif dalam bidang pengangkutan udara. Seiring dengan kepesatan perkembangan syarikat, Firefly dengan sukacitanya mempelawa calon-calon yang berminat, kelayakan, berakhlak mulia, bersopan santun, berperawan menarik dan berpersonaliti menawan untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan sebagai:

1. Pramugari.

Kelayakan minima:

- Perempuan
- Warganegara Malaysia
- Berumur 18 hingga 35 tahun
- Tinggi 157sm

Kualiti yang dicari:

Berakhlak mulia, bersopan santun, suka membantu, berperawan menarik, berpersonaliti menawan, senyuman mempersona dan kecindan.

Dokumen yang diperlukan:

Sila bawa bersama asal dan salinan bagi MyKad, SPM, Ijazah (jika ada), resume lengkap, gambar ukuran passport terbaru serta gambar penuh (kaki ke kepala).

Tarikh temuduga: 21 September 2013.
Hari: sabtu.
Masa pendaftaran: 08.30am - 01.00pm
Tempat: Hotel Promenade, Kota Kinabalu (Bilik Orkid & Melati).

Iklan penuh temuduga terbuka Firefly ini boleh anda baca di pautan berikut:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dipanggil ke temuduga kerja kerana lemah dalam penulisan resume? Anda patut tahu rahsia bagaimana menulis resume yang mantap! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!