10 Jawatan Kosong Flextronics Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

10 Jawatan Kosong Flextronics Bulan Oktober 2013

Flextronics
Jawatan Kosong Flextronics Oktober 2013.

Tarikh tutup: 25 Oktober 2013.

Flextronics adalah pembekal perkhidmatan pengilangan elektronik (EMS). Fokus utama kepada menyampaikan Reka bentuk, Kejuruteraan dan perkhidmatan pembuatan Aeroangkasa dan Pertahanan, Automotif, pengkomputeran, pengguna, industri, infrastruktur, perubatan, tenaga dan OEM telefon mudah alih.

Flextronics membantu pelanggan dari segi rekabentuk, produk elektronik, membina kapal dan perkhidmatan melalui rangkaian kemudahan di 30 buah negara di empat benua. Kehadiran global ini menyediakan Reka bentuk dan penyelesaian Kejuruteraan yang digabungkan dengan teras bidang pembuatan elektronik dan perkhidmatan logistik serta bersepadu dengan komponen-komponen teknologi. Untuk mengoptimumkan operasi pelanggan dengan mengurangkan kos dan mengurangkan masa untuk pasaran.

Flextronics dengan ini mempelawa semua warganegara yang ingin menyertai organisasi mereka ke arah kecemerlangan dengan mengisi mana-mana kekosongan jawatan yang diiklankan di bawah:

01. Admin Assistant Manager
02. Planning Assistant Manager
03. Master Scheduler, Assistant Manager
04. Facilities Manager
05. Production Manager
06. Tooling Project Manager
07. Costing Manager
08. Warehouse / Logistic Manager
09. Senior Quality Manager/Director
10. Moulding Process Engineering Manager

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Flextronics ini adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume lengkap perlu dilampirkan bersama semasa permohonan.

b) Pilih jawatan kosong Flextronics yang paling anda minati. Pastikan anda memenuhi kelayakan yang diperlukan sebelum memulakan proses permohonan.

c) Anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum boleh membuat permohonan.

d) Proses permohonan jawatan kosong Flextronics ini boleh dimulakan dengan mengikuti pautan yang kami sertakan di bawah;


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!