12 Jawatan Kosong SP Setia Berhad Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

12 Jawatan Kosong SP Setia Berhad Bulan November 2013

SP Setia Berhad
Jawatan Kosong SP Setia Berhad November 2013.

Tarikh tutup: Sepanjang bulan November.

SP Setia Bhd (19698-X) Pemaju No.1 Malaysia berbangga untuk menjadi syarikat tempatan pertama yang diiktiraf sebagai Malaysia yang terbaik dari yang terbaik oleh Aon Hewitt pada yang kajian majikan terbaik 2013 - kemenangan yang dicapai bukan sekali, tetapi dua kali.

Dengan portfolio yang luas bermula daripada bandar-bandar yang bersepadu untuk kediaman mewah, SP Setia telah berjaya mengembangkan sayapnya ke tujuh negara, mengumpul pelbagai anugerah tempatan dan antarabangsa di sepanjang jalan.

SP Setia Berhad mempelawa calon yang berminat untuk menjadi sebahagian daripada mereka bersama-sama menempa kejayaan yang lebih besar dengan mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan  bagi jawatan-jawatan kosong SP Setia Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana jawatan kosong SP Setia Berhad yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan, serta bagi memulakan proses permohonan online. Diucapkan semoga berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!