14 Jawatan Kosong Public Bank Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

14 Jawatan Kosong Public Bank Bulan Oktober 2013

Public Bank
Jawatan Kosong Public bank Bulan Oktober 2013.

Tarikh tutup: 04 - 25 Oktober 2013.

Sejarah Public Bank bermula pada tahun 1966, apabila pengasas dan pengerusinya, Tan Sri Dato' Sri Dr Teh Hong Piow menubuhkan Public Bank dan dibayangkan sebagai sebuah bank untuk orang awam. Bermula dengan satu cawangan, Public Bank terus berkembang menjadi kumpulan perbankan terkemuka di Malaysia, dengan kehadiran di pasaran luar negara seperti Kemboja, Vietnam, Laos, Hong Kong, China dan Sri Lanka.

Kumpulan Public Bank mengakui bahawa modal insan merupakan aset yang paling berharga dan akan terus melabur ke arah ini untuk memenuhi tanggungjawab korporat sebagai majikan yang prihatin:

-mempertahankan kesejahteraan kakitangan melalui ganjaran menarik dan faedah tambahan.

-menyediakan latihan yang canggih dan pembangunan kepada kakitangan untuk meningkatkan kemahiran dan kecekapan melalui latihan berstruktur dalam dalam kelas, kursus-kursus Luaran, seminar serta e-pembelajaran yang interaktif. Kakitangan juga menaja pelbagai program pensijilan yang berkaitan dan insentif disediakan atas pencapaian kerja berkaitan kelayakan.

-menyediakan peluang-peluang untuk kemajuan kerjaya.

Public Bank mempelawa calon-calon dari seluruh negara untuk mengemukakan permohonan bagi mengisi pelbagai kekosongan jawatan di Public Bank seperti yang diiklankan berikut:

01. Assistant Manager / Senior Executive, Regulatory Compliance
02. Share Investment Executives
03. Sales Executives – Career Day
04. Secretary
05. And many more..

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Public Bank ini adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume lengkap perlu dilampirkan bersama semasa permohonan.

b) Pilih jawatan kosong Public Bank yang paling anda minati. Pastikan anda memenuhi kelayakan yang diperlukan sebelum memulakan proses permohonan.

c) Anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum boleh membuat permohonan.

d) Proses boleh dimulakan dengan mengkiuti pautan yang kami sertakan di bawah;


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!