2 Jawatan Kosong CT-ONE Islamic Center Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong CT-ONE Islamic Center Oktober 2013

CT-ONE Islamic Center
Jawatan Kosong CT-ONE Islamic Center Oktober 2013.

Tarikh tutup: 30 Oktober 2013.

KUMPULAN CT-ONE yang terdiri daripada beberapa buah syarikat iaitu CT-ONE CORPORATION SDN BHD, CT-ONE IT SOLUTION SDN BHD, CT-ONE BUILDERS SDN BHD dan CT-ONE ISLAMIC CENTER sebagai cabang CRR (Corporate Religious Responsibility) dengan Visi utamanya “Membina Generasi Al-Falah”.

CT-ONE Islamic Center(CIC) merupakan satu pusat yang diasaskan, ditubuhkan dan dibina oleh Mejar Dato’ Hj. Adnan Hashim (Bersara). Tujuan utama penubuhan CIC ini adalah untuk meletakkan keluarga dan seluruh keturunannya serta semua orang yang menyertai CIC nanti di landasan yang betul dan tepat iaitu ke arah mencapai kejayaan dunia dan kejayaan akhirat.

CT-ONE Islamic Center mempelawa calon-calon yang memenuhi syarat dan berminat untuk berjuang meninggikan syiar Islam bagi mengisi kekosongan jawatan seperti diiklankan berikut:

01. Pembangunan Perniagaan CIC i Sdn Bhd
02. Jurutera Awam CT-ONE Corporation

Cara memohon:

a) Resume dan salinan sijil-sijil yang berkaitan hendaklah dihantar ke alamat berikut:

Pejabat Urusan Kumpulan CT-ONE,
38-1 Jalan Wangsa Delima 2A,
Seksyen 5, Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur.

b) Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Pn. Jurita di talian 03-4142 7460 atau e-mel jurita@ct-one.com.my

c) Iklan asal dan borang permohonan jawatan kosong CT-ONE Islamic Center ini boleh dibaca dan dimuaturun melalui pautan yang disediakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!