2 Jawatan Kosong Konsortium Air Selangor Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong Konsortium Air Selangor Bulan November 2013

KASB - Konsortium Air Selangor
Jawatan Kosong KASB - Konsortium Air Selangor November 2013.

Tarikh tutup: 06 November 2013.

Konsortium Air Selangor Sdn Bhd (KASB) telah ditubuhkan pada 13 April 2007 untuk menerajui penyatuan Perkhidmatan Air di Negeri Selangor. KASB - Konsortium Air Selangor, dimiliki sepenuhnya oleh KDEB. Konsortium Air Selangor menawarkan spektrum kepakaran yang luas dalam pelbagai aspek perkhidmatan air, dari operasi loji rawatan air dan penyelenggaraan, kimia pembuatan, bekalan untuk rawatan air dan pengagihan air.

KASB - Konsortium Air Selangor mempelawa permohonan daripada seluruh warganegara Malaysia yang berminat, berkelayakan dan berintegriti untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Konsortium Air Selangor ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Konsortium Air Selangor yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!