2 Jawatan Kosong The Malay Mail Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong The Malay Mail Bulan November 2013

The Malay Mail
Jawatan Kosong The Malay Mail November 2013.

Tarikh tutup: 06 November 2013.

Malay Mail Sdn Bhd mengeluarkan akhbar Malay Mail yang memberi tumpuan kepada pelbagai topik bagi golongan muda, termasuk gaya hidup, hiburan, sukan dan pendapat.

Malay Mail dijual pada 2009 oleh Media Prima Berhad kepada Kumpulan Redberry, sebuah anak syarikat Ancom Berhad tersenarai yang diterajui oleh Dato' Siew Ka Wei.

The Malay Mail mengalu-alukan calon yang sesuai untuk menjawat jawatan kosong diiklankan di bawah untuk memohon:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong The Malay Mail ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong The Malay Mail yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!