2 Jawatan Kosong (PAAB) Pengurusan Aset Air November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong (PAAB) Pengurusan Aset Air November 2013

PAAB - Pengurusan Aset Air Berhad
Jawatan Kosong (PAAB) Pengurusan Aset Air November 2013.

Tarikh tutup: 01 dan 08 November 2013.

Syarikat pengurusan aset air (PAAB) telah ditubuhkan pada 5 Mei 2006 sebagai sebuah syarikat milik penuh di bawah Menteri Kewangan diperbadankan. PAAB menjadi sebahagian daripada usaha Kerajaan Persekutuan menyusun semula industri Perkhidmatan Air di negara ini untuk mencapai kecekapan yang lebih baik dan berkualiti.

Sejajar dengan peningkatan tanggungjawab dan demi memastikan tahap efisen yang mantap, Pengurusan Aset Air Berhad (PAAB) mempelawa bakat yang terbaik untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pengurusan Aset Air Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pengguna kali pertama adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di portal pekerjaan tersebut. Manakala pemohon sedia ada hanya perlu login dan boleh meneruskan permohonan anda.

c) Klik mana-mana jawatan kosong Pengurusan Aset Air Berhad yang dinyatakan di atas untuk melihat senarai bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Kami ucapkan semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!