2 Jawatan Kosong Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan November 2013

Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia
Jawatan Kosong Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia 2013.

Tarikh tutup: Rujuk di bawah.

NKF - Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia ditubuhkan pada tahun 1969. Badan bukan kerajaan ini berusaha untuk meningkatkan standard penjagaan yang diberikan kepada  pesakit  buah pinggang dan mereka yang mengalami pelbagai penyakit yang berkaitan dengan buah pinggang.

Pada tahun 1993, NKF - Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia telah membuka pintu pusat dialisis pertama di Jalan Hang Lekiu, Kuala Lumpur. NKF - Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia telah berkembang pesat dengan sokongan dari banyak pihak. Kini, NKF telah memperluaskan peranannya daripada hanya pembekal rawatan dialisis, untuk menjadi pusat sumber kebangsaan sehenti bagi semua perkara yang berkaitan dengan buah pinggang.

NKF - Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia dengan ini mempelawa calon yang berminat untuk mencuba nasib memohon jawatan kosong yang diiklankan seperti berikut:

01. IT Executive (01 Nov 2013)
02. Dialysis Assistant (26 Okt 2013)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan-jawatan kosong NKF - Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia ini hendaklah dilakukan secara atas talian sahaja. Tiada surat menyurat diperlukan.

b) Pengguna kali pertama dikehendaki terlebih dahulu mendaftarkan diri ke dalam sistem permohonan.

c) Pemohon sedia ada boleh terus login dan meneruskan proses permohonan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!