3 Jawatan Kosong Bank Rakyat Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong Bank Rakyat Bulan Oktober 2013

Bank Rakyat
Jawatan Kosong Bank Rakyat Oktober 2013.

Tarikh tutup: 27 Oktober 2013.

Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad merupakan bank Islam terbesar di Malaysia, paling berdaya saing (KLIFF 2013) dan bank yang mempunyai pulangan nisbah aset tertinggi di negara kita.

Sehingga hari ini, Bank Rakyat telah mempunyai 141 cawangan, lebih 400 mesin ATM dan CDM, serta 23 cawangan Ar-Rahnu X'change di seluruh tanahair.

Peluang baik! Bank Rakyat pada ketika ini sedang mengiklankan beberapa jawatan kosong untuk diisi oleh calon yang berminat seperti di bawah:

01. Senior Executive
02. Kerani Tingkatan Biasa (Lantikan Kontrak)
03. Eksekutif (Lantikan Kontrak)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Rakyat ini adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume lengkap perlu dilampirkan bersama.

b) Pilih jawatan kosong Bank Rakyat yang paling anda minati. Pastikan anda memenuhi semua kelayakan yang diperlukan sebelum memulakan proses permohonan.

c) Anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum boleh membuat sebarang permohonan jawatan.

d) Proses permohonan jawatan kosong Bank Rakyat boleh dimulakan dengan mengikuti pautan yang kami sertakan di bawah;


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!