3 Jawatan Kosong HBSC Bank Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong HBSC Bank Bulan Oktober 2013

HBSC Bank Berhad
Jawatan Kosong HBSC Bank Berhad Oktober 2013.

Tarikh tutup: rujuk di bawah.

HSBC Bank Malaysia Berhad merupakan sebuah anak syarikat milik penuh Kumpulan HSBC. HSBC Holdings plc, sebagai syarikat induk Kumpulan HSBC, beribu pejabat di London. Kumpulan melayani pelanggan di seluruh dunia dari kira-kira 8,000 cawangan, di 87 negara dan Wilayah di Eropah, rantau Asia-Pasifik, benua Amerika, Timur Tengah dan Afrika.

HSBC Bank Malaysia Berhad tempatan telah ditubuhkan pada tahun 1984 dan adalah anak syarikat yang dimiliki sepenuhnya oleh The Hong Kong and Shanghai Banking Corporation Limited (sebuah syarikat di bawah Kumpulan HSBC). Pada tahun 2006, HSBC adalah bank asing pertama yang dianugerahkan lesen Takaful (insurans Islam) di Malaysia.

HSBC Bank pada ketika ini sedang mencari bakat-bakat yang unggul untuk membantu meningkatkan prestasi mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan di bawah:

02. Sarbanes-Oxley (SOX) Manager (26 Okt 2013)
03. Time-Scale Clerk (24 Okt 2013)

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong HSBC Bank Berhad ini adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume hendaklah dilampirkan sekali semasa membuat permohonan.

b) Pengguna pertama kali dikehendaki mendaftarkan akaun diri. Bagi pemohon yang sudah mempunyai akaun, anda boleh login untuk meneruskan proses permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong HSBC Bank Berhad di atas untuk mendapatkan maklumat lanjut dan melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan:

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!