3 Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Bulan Oktober 2013

Indah Water Konsortium
Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Sdn Bhd Oktober 2013.

Tarikh tutup: 27 Oktober 2013.

Indah Water Konsortium Sdn Bhd, dimiliki sepenuhnya oleh Menteri Kewangan diperbadankan, adalah syarikat pembetungan negara yang bertanggungjawab untuk menyediakan perkhidmatan pembetungan, operasi dan mengekalkan sistem pembetungan awam di Malaysia. Indah Water Konsortium mempunyai 19 unit pejabat di seluruh Malaysia dibahagikan kepada Utara, Selatan, kawasan tengah dan Timur.

Sebagai sebahagian daripada perkhidmatan Indah Water Konsortium, mereka kini beroperasi dan mengekalkan lebih daripada 5,500 loji-loji rawatan kumbahan dan lebih 7,800 km paip Betung. Tetapi terdapat lebih banyak perlu dilakukan, seperti membina infrastruktur pembetungan baru untuk memenuhi pertumbuhan pesat negara.

Indah Water Konsortium sedang mencari calon-calon yang sesuai untuk mengisi jawatan-jawatan kosong sebagai:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Indah Water Konsortium ini hendaklah secara atas talian melalui portal Jobstreet. Resume lengkap perlu disertakan sekali.

b) Pengguna kali pertama dikehendaki mendaftar di dalam portal sebelum boleh membuat permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Indah Water Konsortium di atas untuk melihat bidang tugas, kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!