3 Jawatan Kosong Malaysian Maritime Academy Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong Malaysian Maritime Academy Bulan Oktober 2013

Malaysian Maritime Academy
Jawatan Kosong MMA - Malaysian Maritime Academy Oktober 2013.

Tarikh tutup: 26 dan 27 Oktober 2013.

MMA - Malaysia Maritime Academy Sdn. Bhd., adalah anak syarikat MISC Berhad dan juga merupakan ahli dalam Kumpulan Syarikat PETRONAS. Ia institusi pendidikan Maritim dan latihan (MET) primier di rantau ini dengan rangkaian yang terus berkembang hasil gabungan dengan terkenal institusi MET dan organisasi di seluruh dunia. Nama MMA - Malaysia Maritime Academy juga semakin mendapat reputasi sebagai Pusat utama bagi MET di rantau ini. Kampus MMA - Malaysia Maritime Academy cawangan Melaka terletak di Kuala Sungai Baru yang menghadap ke Selat Melaka.

MMA - Malaysia Maritime Academy menawarkan suasana kerja yang kondusif, pembelajaran dan persekitaran hidup. Sepanjang kerjaya anda di MMA - Malaysia Maritime Academy, anda akan sentiasa mengalami dan belajar dengan segala macam cara dan fesyen, daripada Mentor harian biasa dan bimbingan, latihan sambil kerja, pengayaan kerja, pusingan kerja, penemuan diri dan pembelajaran daripada pergaulan dengan orang lain, Semua ini menyumbang kepada pertumbuhan potensi anda.

Dalam usaha Malaysia Maritime Academy untuk membangun dan memimpin masa depan dalam industri Maritim, mereka mencari individu yang berkelayakan dan berpengalaman untuk menyertai pasukan kerja mereka yang dinamik dan menawarkan peluang kerjaya yang sangat baik, dalam jawatan-jawatan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Malaysia Maritime Academy ini hendaklah secara atas talian melalui portal Jobstreet. Resume lengkap perlu disertakan sekali.

b) Pengguna kali pertama dikehendaki mendaftar di dalam portal sebelum boleh membuat permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Malaysia Maritime Academy di atas untuk melihat bidang tugas, kelayakan diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!