3 Jawatan Kosong NESTLE Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong NESTLE Bulan Oktober 2013

Nestlé Products Sdn Bhd
Jawatan Kosong NESTLE - Nestlé Products Sdn Bhd Oktober 2013.

Tarikh tutup: 25, 27 dan 29 Oktober 2013.

Di seluruh dunia, Nestlé telah menjadi sebutan. Di Malaysia, hal yang sama berlaku. Ditubuhkan pada 1865, Nestlé adalah benar-benar sebuah syarikat antarabangsa dengan kehadiran global di lebih daripada 81 negara dengan kakitangan melebihi 281,000 dan lebih dari 500 buah kilang. Di Malaysia, Nestle memulakan operasi pada tahun 1912. Hari ini, dengan kekuatan kakitangan yang melebihi 5000 pekerja, Nestle mengeluarkan dan memasarkan produk-produk halal bertaraf antarabangsa yang berjumlah lebih daripada 1 000 produk.

Nestle berazam terhadap kualiti rangkaian produk, yang disokong oleh penyelidikan cemerlang dan inovasi produk yang berterusan. Jenama kukuh Nestle adalah kerana Nestle mengamalkan profesionalisme, kepakaran, komitmen dan dedikasi. Di Nestlé, mereka mengambil berat tentang kualiti produk dan para pekerja adalah kunci kepada kecemerlangan dalam apa jua yang dilakukan.

Nestle dengan penuh mesra mempelawa warganegara yang berkelayakan dan berkomitmen tinggi untuk menyertai kelangsungan keunggulan produk mereka dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan adalah secara online melalui portal Jobstreet.

b) Pengguna portal kali pertama dikehendaki mendaftarkan diri terlebih dahulu di portal tersebut.

c) Resume lengkap perlu dilampirkan bersama semasa permohonan dibuat.

d) Sila klik nama jawatan kosong Nestle yang anda minati di atas untuk melihat kelayakan diperlukan dan juga bagi memulakan proses permohonan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!