3 Jawatan Kosong Perbadanan Usahawan Nasional November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong Perbadanan Usahawan Nasional November 2013

PUNB
Jawatan Kosong PUNB - Perbadanan Usahawan Nasional November 2013.

Tarikh tutup: 03 November 2013.

PUNB - Perbadanan Usahawan Nasional Berhad, anak syarikat milik penuh Yayasan Pelaburan Bumiputra (YPB) yang terlibat dalam Pembangunan Usahawan tempatan bumiputera dalam perniagaan strategik seperti Perdagangan runcit dan pengedaran.

Ini adalah selaras dengan dasar pembangunan Nasional (DPN) untuk membina dinamik, kompeten dan perdagangan Bumiputera progresif dan komuniti industri (BCIC) ke arah mencapai sebuah negara maju.

PUNB - melalui pelan pengembangan semasa Perbadanan Usahawan Nasional Berhad, mengalu-alukan indivisu berkelayakan, dinamik dan yang berorientasikan kejayaan untuk memohon jawatan kosong berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong PUNB - Perbadanan Usahawan Nasional Berhad adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume hendaklah dilampirkan sekali.

b) Pengguna pertama kali dikehendaki mendaftarkan akaun diri. Bagi pemohon yang sudah mempunyai akaun, anda boleh terus log masuk untuk meneruskan proses permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong PUNB - Perbadanan Usahawan Nasional Berhad di atas untuk maklumat lanjut dan melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!