3 Jawatan Kosong POS Malaysia Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong POS Malaysia Bulan Oktober 2013

POS Malaysia
Jawatan Kosong POS Malaysia Oktober 2013.

Tarikh tutup: 30 Oktober 2013.

Pos Malaysia Berhad adalah syarikat tersenarai awam di Papan Utama Bursa Malaysia. POS Malaysia memiliki lebih daripada 16,000 orang kakitangan, lebih daripada 700 cawangan, mencapai lebih daripada 6 juta alamat di seluruh negara.Dengan tapak kewangan yang kukuh, POS Malaysia terus memberikan kepada pihak yang berkepentingan prestasi yang baik yang diharapkan daripada mereka, tahun demi tahun.

Pos Malaysia Berhad dengan ini mempelawa bakat yang berminat untuk menyertai mereka menempa kejayaaan di masa mendatang dengan mengisi kekosongan bagi jawatan diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong POS Malaysia ini hendaklah dilakukan secara atas talian melalui portal Jobstreet. Resume lengkap perlu disertakan sekali semasa membuat permohonan.

b) Pengguna kali pertama dikehendaki mendaftarkan diri di dalam portal sebelum boleh membuat permohonan bagi mana-mana jawatan diiklankan.

c) Klik mana-mana jawatan kosong POS Malaysia di atas yang anda minati untuk melihat bidang tugas, kelayakan yang diperlukan dan seterusnya memulakan proses permohonan anda.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!