3 Jawatan Kosong Sibu Water Board Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

3 Jawatan Kosong Sibu Water Board Bulan Oktober 2013

Sibu Water Board
Jawatan Kosong SWB - Sibu Water Board Oktober 2013.

Tarikh tutup: 31 Oktober 2013.

SWB - Sibu Water Board telah diperbadankan di bawah perintah Lembaga air Sibu, 1959 dibuat di bawah Seksyen 19 Ordinan bekalan air, 1959 (Bab 141).

SWB - Sibu Water Board dirombak semula di bawah perintah Lembaga air Sibu, 1995 yang dibuat di bawah Seksyen 19 Ordinan air 1994 apabila 1959 Ordinan bekalan air adalah dimansuhkan. Perlembagaan Lembaga lagi dipinda melalui 2002 perintah Lembaga air Sibu dan 2005 perintah Lembaga air Sibu.

SWB - Sibu Water Board mempelawa permohonan daripada warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak yang berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong yang berikut:

01. Pegawai Sains Gred C41
02. Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W17
03. Pekerja Awam Gred R1

Cara memohon:

a) Semua permohonan hanya boleh dikemukakan SECARA ATAS TALIAN (ONLINE) melalui pautan yang kami sediakan di bawah:


b) Segala maklumat yang dikehendaki mestilah benar. Hanya pemohon yang LAYAK selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk menghadiri temuduga dan dikehendaki untuk mengemukakan sijil/dokumen asal semasa temuduga.

c) Hanya pemohon yang BERJAYA semasa temuduga sahaja akan dimaklumkan melalui alamat surat elektronik (e-mail address) manakala pemohon yang GAGAL tidak akan dimaklumkan melalui alamat surat elektronik (e-mail address).

d)  Permohonan yang TIDAK LENGKAP atau LEWAT DITERIMA akan DITOLAK.

Pengurus Besar
Lembaga Air Sibu
KM 5, Jalan Salim,
P.O.BOX 405,
96000 Sibu

e) Iklan asal jawatan kosong SWB - Sibu Water Board ini boleh dicapai melalui pautan yang dilampirkan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!