4 Jawatan Kosong PUSPAKOM Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

4 Jawatan Kosong PUSPAKOM Bulan November 2013

PUSPAKOM Sdn Bhd
Jawatan Kosong PUSPAKOM Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 06, 09 dan 10 November 2013.

Diperbadankan pada tahun 1994, PUSPAKOM adalah syarikat milik penuh DRB-HICOM Bhd, konglomerat yang disenaraikan di Bursa Saham Kuala Lumpur. Mereka adalah syarikat pemeriksaan kenderaan yang dilantik oleh Kerajaan Malaysia untuk menjalankan semua pemeriksaan mandatori / wajib bagi kenderaan komersil dan awam, serta kenderaan persendirian bagi kemudahan pembiayaan, pemilikan, tujuan pemindahmilikan dan insurans sewa-beli.

PUSPAKOM Sdn Bhd dengan sukacitanya mempelawa warganegara yang berminat dan komited serta berkelayakan untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi mana-mana kekosongan jawatan yang disenaraikan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong PUSPAKOM Sdn Bhd ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pengguna kali pertama adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di portal pekerjaan tersebut. Manakala pemohon sedia ada hanya perlu login dan boleh meneruskan permohonan anda.

c) Klik mana-mana jawatan kosong PUSPAKOM Sdn Bhd yang dinyatakan di atas untuk melihat senarai bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Kami ucapkan semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!