5 Jawatan Kosong PROTON Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong PROTON Bulan November 2013

PROTON
Jawatan Kosong PROTON November 2013.

Tarikh tutup: 04 November 2013.

PROTON - Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd telah diperbadankan pada 7 Mei 1983 untuk mengilang, memasang dan menjual kenderaan bermotor dan produk-produk yang berkaitan, termasuklah aksesori, alat ganti dan komponen lain kenderaan.

PROTON mengeluarkan kereta pertama Malaysia, Proton SAGA, yang telah dilancarkan secara komersial pada 09 Julai 1985 oleh Perdana Menteri Malaysia yang keempat, Dato' Seri Dr. Mahathir Mohamad, yang pada asalnya telah difahami sebagai idea kereta Malaysia.

PROTON mempersilakan calon yang berbakat dan komited untuk menyertai mereka menuju ke arah yang lebih baik dengan mengisi kekosongan jawatan seperti di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong PROTON - Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd ini adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume hendaklah dilampirkan sekali.

b) Pengguna pertama kali dikehendaki mendaftarkan akaun diri. Bagi pemohon yang sudah mempunyai akaun, anda boleh login untuk meneruskan proses permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong PROTON - Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd di atas untuk mendapatkan maklumat lanjut dan melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan:

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!