5 Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga Bulan Oktober 2013

Suruhanjaya Tenaga
Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga Oktober 2013.

Tarikh tutup: Tidak dinyatakan.

ST - Suruhanjaya Tenaga merupakan badan berkanun yang ditubuhkan di bawah Akta Suruhanjaya Komunikas 2001, yang bertanggungjawab untuk mengawalselia sektor tenaga khususnya pembekalan elektrik dan gas berpaip di Semenanjung Malaysia dan Sabah. Antara tugas Suruhanjaya Tenaga adalah memastikan tenaga elektrik dan gas berpaip yang dibekalkan kepada pengguna adalah terjamin, selamat digunakan dan pada harga yang berpatutan.

ST - Suruhanjaya Tenaga sedang dalam proses merekrut profesional untuk mengisi pelbagai jawatan di ibu pejabat. Mereka mencari rakyat Malaysia yang sesuai dan menunjukkan ciri-ciri profesional yang baik, serta mempunyai tahap kecenderungan untuk pembelajaran yang tinggi dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Faedah-faedah:

Pakej ganjaran yang menarik selaras dengan pengalaman dan kelayakan, faedah tambahan termasuk faedah-faedah kesihatan dan pergigian untuk kakitangan dan ahli keluarga, caruman KWSP, perlindungan insurans hayat 24 jam dan banyak lagi akan ditawarkan kepada calon-calon yang berjaya.

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat adalah dipelawa untuk mengemukakan permohonan mereka, bersama-sama dengan resume terperinci dan gambar bersaiz pasport semasa ke emel:

--> recruitment@st.gov.my

b) Atau secara bertulis kepada alamat di bawah:

Pengarah (Perkhidmatan Korporat)
Suruhanjaya Tenaga
No. 12, Jalan Tun Hussein,
Presint 2, 62100 Putrajaya

c) Klik nama jawatan kosong Suruhanjaya Tenaga di atas melihat kelayakan dan bidang tugas jawatan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!