5 Jawatan Kosong Telekom Malaysia Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong Telekom Malaysia Bulan Oktober 2013

Telekom Malaysia
Jawatan Kosong TM - Telekom Malaysia Oktober 2013.

Tarikh tutup: 14 Oktober 2013.

Sebagai model korporat yang komited untuk tadbirUrus yang baik dan telus, Telekom Malaysia terus ikrar memastikan integriti sebagai keutamaan. Tanggungjawab korporat (CR) Telekom Malaysia ialah memperkukuhkan sikap bertanggungjawab dalam empat domain utama: pasaran, tempat kerja, komuniti dan alam sekitar. Dengan tumpuan pada ICT, Telekom Malaysia terus menggalakkan 3 platform utama iaitu pendidikan, pembangunan komuniti/negara dan alam sekitar.

TM juga adalah pemenang pelbagai anugerah korporat, diiktiraf secara konsisten bagi piawaian tinggi dalam tadbir urus korporat serta Anugerah CSR Perdana Menteri bagi amalan-amalan tempat kerja terbaik dua tahun berturut-turut, pada tahun 2009 dan 2010. TM telah dianugerahkan dengan (NACRA) 2010, terutamanya Anugerah Platinum untuk tanggungjawab sosial korporat; dan 4 Frost dan Anugerah kecemerlangan Malaysia Sullivan 2011.

Telekom Malaysia melalui portal pengambilan pekerjanya yakni TM Career sedang mengiklankan jawatan-jawatan kosong seperti yang berikut sepanjang bulan Oktober ini:

01. Pegawai Sokongan - SFO KL
02. Pegawai Sokongan - Team Leader
03. Pegawai Sokongan - State GM Office
04. Pembantu Pegawai Sokongan - Unit State Financial O
05. Pembantu Pegawai Sokongan - Unit PR & A&P Melaka

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dilakukan secara online melalui portal TM career. Kelayakan, bidang tugas dan lain-lain maklumat jawatan-jawatan kosong yang disenaraikan di atas (dan pelbagai jawatan kosong lain) boleh diperolehi melalui portal TM Career.

b) Pengguna kali pertama portal TM career dikehendaki mendaftarkan diri terlebih dahulu sebelum boleh memohon.

c) Sila gunakan pautan disertakan di bawah ini untuk ke portal TM career:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!