5 Jawatan Kosong TESCO Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong TESCO Bulan November 2013

Tesco Stores (Malaysia)
Jawatan Kosong Tesco Stores (Malaysia) November 2013.

Tarikh tutup: 07 dan 09 November 2013.

Tesco adalah sebuah peruncit antarabangsa berpangkalan di British dan rangkaian runcit perdagangan umum. Ia peruncit terbesar British oleh kedua-dua jualan global dan bahagian pasaran tempatan dengan keuntungan melebihi £3 bilion.

Ia pada masa ini adalah peruncit dunia ketiga terbesar berdasarkan pendapatan, di belakang Walmart dan Carrefour Perancis hanya kedua terbesar berdasarkan keuntungan, mendahului Carrefour. Pada asalnya mengkhusus dalam makanan dan minuman, ia telah mempelbagai kepada bahagian seperti pakaian, elektronik pengguna, perkhidmatan kewangan, telekomunikasi; insurans rumah, kesihatan dan kereta; pelan gigi, peruncitan dan menyewa DVD, CD, muat turun muzik, perkhidmatan Internet dan perisian.

Pada masa ini Tesco Stores (Malaysia) Sdn Bhd sedang mempelawa calon-calon yang berminat dan berkelayakan untuk menyertai kemeriahan organisasi mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Tesco Stores (Malaysia) Sdn Bhd ini adalah secara atas talian / online sahaja melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertamma dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan anda.

c) Klik mana-mana jawatan kosong Tesco Stores (Malaysia) Sdn Bhd yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!