5 Jawatan Kosong USIM Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

5 Jawatan Kosong USIM Bulan Oktober 2013

Jawatan Kosong USIM
Jawatan Kosong USIM - Universiti Sains Islam Malaysia Oktober 2013.

Tarikh tutup: 09 Oktober 2013.

USIM - Universiti Sains Islam Malaysia beroperasi di Kampus Tetapnya di Bandar Baru Nilai, Negeri Sembilan Darul Khusus. Sementara itu, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan dan Fakulti Pergigian pula beroperasi di Kampus Cawangan Pandan Indah, Kuala Lumpur.

Hospital yang digunakan bagi tujuan pembelajaran adalah Hospital Ampang, Selangor, Hospital Sultan Haji Ahmad Shah, Temerloh, Pahang serta Hospital-hospital Tampin dan Jelebu, Negeri Sembilan. Kampus USIM di Nilai terletak lebih kurang 20 minit dari KLIA, 30 minit ke Putrajaya dan 40 minit ke Kuala Lumpur.

Universiti Sains Islam Malaysia sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam yang ditubuhkan di bawah Akta Universiti dan Kolej Universiti mempelawa warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ini dan yang berkelayakan untuk mengisi jawatan-jawatan kosong USIM di bawah:

01. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29
02. Pengawal Keselamatan KP11
03. Pembantu Am Pejabat N1
04. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17
05. Pembantu Akauntan W17

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat menerusi laman web e-IRIS USIM. Panduan permohonan dan maklumat terperinci mengenai jawatan di atas serta syarat-syarat kelayakan boleh diperolehi melalui laman web yang disebutkan.

b) Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan ini hendaklah dianggap 'tidak berjaya'.

c) Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi talian:

Not. Tel: 06-7988125 / 8114 / 8113.

d) Pertanyaan berkaitan jawatan kosong USIM bagi pentadbiran di atas turut boleh emelkan ke:

--> eirispentadbiran@usim.edu.my

e) Iklan asal jawatan kosong USIM ini boleh dicapai melalui pautan berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!