6 Jawatan Kosong EON Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

6 Jawatan Kosong EON Bulan November 2013

EON Berhad
Jawatan Kosong (EON) Edaran Otomobil Nasional November 2013.

Tarikh tutup: 06 November 2013.

EON - Edaran Otomobil Nasional Berhad merupakan salah satu konglomerat terbesar di Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 1984 untuk mengedar Proton kereta - kereta Nasional pertama di Malaysia. Pemegang saham utama Syarikat adalah DRB-HICOM Group Khazanah Nasional Berhad.

Melalui salah satu anak syarikat milik penuhnya,  Automotive Conversion Engineering, ia melaksanakan pengubahsuaian pada julat Proton Kereta, model Perdana dan Waja yang ditukar kepada model Eksekutif dan model limosin. Ia juga memasang roadster Sport klasik, TD2000 bagi kereta TD (Malaysia) Sdn Bhd.

EON mempelawa calon yang berminat dan berkelayakan untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan seperti di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Edaran Otomobil Nasional ini adalah secara atas talian (online) sahaja di portal Jobstreet. Resume mesti dilampirkan semasa membuat permohonan.

b) Pengguna kali pertama dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan di portal tersebut. Pengguna sedia ada boleh terus login dan meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana jawatan kosong Edaran Otomobil Nasional di atas untuk melihat syarat kelayakan, bidang tugas dan seterusnya memulakan proses permohonan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!