7 Jawatan Kosong DELL Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

7 Jawatan Kosong DELL Bulan November 2013

DELL
Jawatan Kosong DELL November 2013.

Tarikh tutup: 11 November 2013.

Pada usia 19 tahun, Michael Dell telah mengasaskan PC terhad dengan $1,000 dan visi permainan-menukar bagaimana teknologi perlu direka, dibuat dan dijual.

Selama lebih daripada 28 tahun, Dell telah memberi kuasa kepada negara, masyarakat, pelanggan dan individu di mana-mana menggunakan teknologi untuk merealisasikan impian mereka. Pelanggan mempercayai untuk menyampaikan teknologi penyelesaian yang membantu mereka melakukan dan mencapai lebih, sama ada mereka berada di rumah, kerja, sekolah atau di mana-mana di dunia mereka.

Dell dengan ini mempelawa warganegara Malaysia yang berbakat, berkelayakan dan berinovasi tinggi untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Dell Malaysia ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan anda.

c) Klik mana-mana jawatan kosong Dell Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!