9 Jawatan Kosong CIMB Group Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

9 Jawatan Kosong CIMB Group Bulan Oktober 2013

CIMB Group
Jawatan Kosong CIMB Group Bulan Oktober 2013.

Tarikh tutup: 27 Oktober 2013.

CIMB Group adalah sebuah bank universal serantau yang beroperasi dengan pertumbuhan tinggi ekonomi di ASEAN. Kumpulan CIMB mempunyai rangkaian cawangan runcit paling luas di seluruh rantau ini dan merupakan sebuah bank pelaburan ASEAN yang asli.

CIMB Group beroperasi di seluruh ASEAN di bawah beberapa entiti korporat, termasuk CIMB Investment Bank, CIMB Bank, CIMB Islamic, CIMB Niaga, CIMB sekuriti antarabangsa dan CIMB Thai. Model perniagaan berbilang Kumpulan CIMB dianjurkan terutamanya di sektor-sektor berikut: perbankan, Syarikat & institusi perbankan & pasaran pengguna dan Kumpulan aset pengurusan, insurans & Takaful.

CIMB Islamic beroperasi selari dengan perniagaan ini, selaras dengan model dwi perbankan CIMB Group. Beribu pejabat di Kuala Lumpur, CIMB Group hadir di 15 buah negara meliputi ASEAN dan pusat-pusat kewangan global yang utama, serta negara-negara di mana pelanggan kami mempunyai perniagaan yang besar dan urusan pelaburan. Dengan lebih 40,000 pekerja, CIMB Group mencecah 81% penduduk ASEAN, iaitu 89% daripada keluaran dalam negeri kasar di rantau ini.

Pada ketika ini, CIMB Group memerlukan tenaga yang mahir, dinamik, progresif dan mapan untuk membantu mereka melonjak lebih tinggi di arena kewangan dengan mengisi kekosongan bagi jawatan-jawatan berikut:

01. Manager - Business Strategy & Regulatory Mgmt, CIMB-Principal Asset Mgmt Bhd
02. Manager - Call Centre & Correspondences
03. Senior Manager - Group Compliance (Investment Banking)
04. Assistant Manager / Manager, Market Risk
05. Director / Assistant General Manager, Group Compliance
06. Assistant Manager / Manager, Securities Operations
07. Associate, Equity Capital Markets
08. Manager / Senior Manager - 9Corporate Responsibility
09. Secretary

Cara memohon:

a) Permohonan adalah secara atas talian melalui portal Jobstreet.

b) Pengguna portal kali pertama dikehendaki mendaftarkan diri terlebih dahulu.

c) Resume perlu dilampirkan bersama semasa permohonan dibuat.

d) Sila klik nama jawatan yang anda minati di atas untuk melihat kelayakan diperlukan dan juga bagi untuk memulakan proses permohonan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!