Jawatan Kosong Axiata Group Berhad Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Axiata Group Berhad Bulan Oktober 2013

Axiata Group Berhad
Jawatan Kosong Axiata Group Berhad Oktober 2013.

Tarikh tutup: 17 Oktober 2013.

Axiata Group Berhad merupakan pemimpin baru yang muncul di Asia dalam bidang telekomunikasi mudah alih. Axiata Group Berhad salah satu daripada syarikat-syarikat telekomunikasi yang terbesar di rantau ini, telah banyak operasi dan perniagaan di sepuluh buah negara di Asia, menyediakan pelbagai perkhidmatan komunikasi mudah alih kepada lebih daripada 176 juta pelanggan.

Axiata Group Berhad mempunyai kawalan kepentingan dalam pengendali mudah alih di Malaysia, Indonesia, Sri Lanka, Bangladesh dan Kemboja dengan pegangan strategik penting di India dan Singapura. Anak Syarikat mudah alih dan sekutu beroperasi di bawah jenama 'Celcom' di Malaysia, 'XL' di Indonesia, 'Dialog' di Sri Lanka, 'Robi' di Bangladesh, 'Pintar' di Kemboja, 'Idea' di India dan 'M1' di Singapura.

Axiata Group Berhad mengambil keputusan mempelawa permohonan daripada calon yang berminat dan memenuhi kelayakan yang diperlukan bagi jawatan diiklankan di bawah:

01. Head of Finance

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Axiata Group Berhad ini adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume hendaklah dilampirkan sekali.

b) Pengguna pertama kali dikehendaki mendaftarkan akaun diri. Bagi pemohon yang sudah mempunyai akaun, anda boleh login untuk meneruskan proses permohonan.

c) Ikuti pautan iklan jawatan kosong Axiata Group Berhad di bawah untuk maklumat lanjut dan melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!