Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional Bulan Oktober 2013

BSN - Bank Simpanan Nasional
Jawatan Kosong BSN - Bank Simpanan Nasional Oktober 2013.

Tarikh tutup: 27 Oktober 2013.

Misi BSN - Bank Simpanan Nasional adalah untuk menggalakkan simpanan, pelaburan dan pengurusan kewangan yang bijak di kalangan rakyat Malaysia agar meningkatkan kualiti hidup mereka. BSN telah berkembang kepada lebih daripada 6,000 pekerja, 395 cawangan, 981 mesin juruwang automatik dan 242 Mesin Deposit tunai (CDM) serta lebih daripada 1,500 ejen yang berdaftar di seluruh negara (data sehingga Mac 2012).

BSN - Bank Simpanan Nasional mempunyai kira-kira 8 juta pelanggan di seluruh negara dan jumlah deposit simpanan RM10.4 bilion. Ia telah memulakan beberapa inisiatif utama sebagai pemangkin untuk mengubah, kekal berdaya saing, relevan dan mampan. BSN adalah secara berterusan meningkatkan perkhidmatannya serta memperluaskan produk untuk faedah pelanggan. Produk utama BSN termasuk pembiayaan peribadi, pinjaman rumah, pembiayaan mikro, Sijil simpanan Premium, Skim Perbankan Islam, akaun simpanan GIRO, BSN Matrix, Kad Debit Matrix-i serta kad-kad kredit VISA dan Mastercard. BSN turut menyediakan kekayaan Pengurusan Perkhidmatan seperti perubatan dan insurans kemasukan hospital dan Penulisan Wasiat.

BSN - Bank Simpanan Nasional mengalu-alukan permohonan daripada seluruuh warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan di bawah:

01. Credit Card Team Leader

Syarat dan kelayakan diperlukan:

-Pemegang ijazah dengan pengalaman jualan yang terbukti

-Sekurang-kurangnya 4 tahun dalam jualan langsung / runcit / jualan perbankan

-Mempunyai pengalaman dalam institusi perbankan atau mana-mana kewangan akan menjadi satu kelebihan

-Kemahiran interpersonal yang kukuh dan berorientasikan pelanggan

-Jawatan bertaraf kontrak

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong BSN - Bank Simpanan Nasional ini adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume lengkap perlu dilampirkan bersama semasa permohonan.

b) Pilih jawatan kosong Bank Simpanan Nasional yang paling anda minati. Pastikan anda memenuhi kelayakan yang diperlukan sebelum memulakan proses permohonan.

c) Anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum boleh membuat permohonan.

d) Proses boleh dimulakan dengan mengkiuti pautan yang kami sertakan di bawah;


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!