Jawatan Kosong CIDB Malaysia Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong CIDB Malaysia Bulan Oktober 2013

CIDB Malaysia
Jawatan Kosong CIDB Malaysia Oktober 2013.

Tarikh tutup: 21 Oktober 2013.

CIDB - Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan ditubuhkan menerusi Akta Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan 1994 (Akta 520) bagi menjalankan fungsi-fungsi berkaitan dengan industri pembinaan. Objektif keseluruhan CIDB - Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan adalah untuk membangunkan kapasiti dan keupayaan industri pembinaan melalui peningkatan kualiti dan produktiviti dengan memberi penekanan kepada profesionalisme, inovasi dan pengetahuan, dalam usaha untuk meningkatkan kualiti hidup.

Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia atau CIDB Malaysia mempelawa calon-calon yang berkebolehan dan bermotivasi tinggi untuk membina kerjaya bersama mereka dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:

01. Juruteknik – Gred J17

Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat adalah dipelawa mengemukakan surat permohonan beserta keterangan peribadi yang lengkap (resume/curriculum vitae) mengenai kelayakan dan pengalaman kepada alamat emel:

--> nurul.syima@cidb.gov.my

b) Atau permohonan secara bertulis ke alamat:

Ketua Eksekutif
Ibu Pejabat CIDB
Tingkat 10, Menara Dato’ Onn
Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC)
No. 45, Jalan Tun Ismail
50480 Kuala Lumpur
(u.p.: Bahagian Pentadbiran & Pembangunan Sumber Manusia)

c) Iklan asal jawatan kosong CIDB Malaysia ini boleh di capai melalui pautan yang disertakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!