Jawatan Kosong Felda Global Ventures Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Felda Global Ventures Bulan November 2013

(FGV) Felda Global Ventures
Jawatan Kosong (FGV) Felda Global Ventures November 2013.

Tarikh tutup: 10 November 2013.

FELDA Global Ventures Holdings Berhad (FGV) menerajui transformasi perniagaan Kumpulan Felda kepada sebuah perbadanan multinasional yang bersepadu, memberi tumpuan kepada sektor perniagaan tani. Ia membawa 88 Syarikat yang aktif menjalankan pelbagai aktiviti seperti pelbagai tanaman perladangan, minyak & lemak, oleokimia, logistik dan perkhidmatan.

Dengan operasi termasuk di Amerika Syarikat, Kanada, China, Australia dan Timur Tengah, Felda Global bertujuan untuk memperluaskan jangkauan oleh melabur, pengambilalihan dan usahasama yang strategik di seluruh rantaian nilai huluan dan hiliran.

FGV - Felda Global Ventures Holdings Berhad sedang mencari bakat yang sesuai untuk bersama mereka menuju ke arah yang lebih gemilang bagi mengisi jawatan kosong di bawah:

01. LEGAL EXECUTIVE

Syarat-syarat diperlukan:

-Memiliki Ijazah yang diiktiraf dalam undang-undang

-Boleh menulis dan berkomunikasi dengan fasih dalam Bahasa Inggeris

-Sekurang-kurangnya 3 hingga 4 tahun pengalaman dalam persekitaran korporat yang

-Matang, proaktif, teliti, teratur dan boleh bekerja secara berdikari dengan penyeliaan minima

Cara memohon:

a) Calon yang sesuai dengan kelayakan di atas diminta segera menghantarkan resume lengkap (termasuk foto saiz passport) ke alamat emel di bawah:

--> career@feldaglobal.com

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!