Jawatan Kosong Johor Port Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Johor Port Bulan November 2013

Johor Port Berhad
Jawatan Kosong Johor Port November 2013.

Tarikh tutup: 16 November 2013.

Johor Port Berhad terletak di hujung paling selatan Semenanjung Malaysia, Pelabuhan Johor adalah kedudukan strategik di tengah-tengah kawasan perindustrian seluas seluas 8,000 di Pasir Gudang. Kawasan ini adalah tapak kepada pelbagai industri dalam petrokimia, Kejuruteraan, perabot, barangan elektronik, telekomunikasi dan produk makanan. Johor Port dihubungkan ke pusat komersil dan perindustrian yang penting di Malaysia serta pelabuhan-pelabuhan dan negara-negara jiran lain. Rangkaian ini disokong oleh infrastruktur jalan raya dan sambungan kereta api.

Johor Port Berhad melalui iklannya dengan ini mempelawa calon yang berkelayakan dan berimat serta bermotivasi tinggi untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Johor Port Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Johor Port Berhad yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!