Jawatan Kosong (KUIN) Kolej Universiti Insaniah Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong (KUIN) Kolej Universiti Insaniah Bulan Oktober 2013

(KUIN) Kolej Universiti Insaniah
Jawatan Kosong (KUIN) Kolej Universiti Insaniah Oktober 2013.

Tarikh tutup: 31 Oktober 2013.

Kolej Universiti Insaniah (KUIN) merupakan sebuah universiti swasta yang beroperasi dari dua kampus di Kedah. Idea mewujudkan KUIN adalah dicetuskan oleh dua orang pegawai kerajaan negeri, pada tahun 1993, YAB Dato ' Paduka Hj. Ahmad Basri Mohd Akil, Setiausaha Kerajaan Negeri dan Encik Sukri Hashim, Pengurus Besar Yayasan Islam Kedah (YIK) ketika melawat Kaherah Mesir. Untuk keselesaan pelajar-pelajar India yang menuntut di Universiti Al-Azhar dan meneliti kebajikan mereka. Dari sini, cadangan dikemukakan kepada Kerajaan Negeri bagi mewujudkan sebuah sekolah tinggi Islam di Kedah Darul Aman.

(KUIN) Kolej Universiti Insaniah melalui iklan terbarunya mempelawa calon yang benar-benar berkelayakan dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di bawah:

01. Bendahari Gred W54

Cara memohon:

a) Permohonan adalah secara atas talian melalui sistem perjawatan KUIN di pautan berikut:


b) Pengguna kali pertama dikehendaki mendaftar di dalam sistem melalui pautan 'Daftar Baru'.

c) Sila gunakan No. K/P Sebagai ID Pengguna dan juga Password.

d) Iklan asal jawatan kosong KUIN - Kolej Universiti Insaniah ini boleh dicapai melalui menggunakan pautan kami sertakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!