Jawatan Kosong Perbadanan Wakaf Selangor (PWS) Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Perbadanan Wakaf Selangor (PWS) Bulan November 2013

Perbadanan Wakaf Selangor (PWS)
Jawatan Kosong Perbadanan Wakaf Selangor (PWS) November 2013.

Tarikh tutup: 01 November 2013.

Perintag penubuhan Perbadanan Wakaf Selangor telah dikeluarkan oleh baginda Sultan Selangor pada 11 November 2011 dan dikuatkuasakan pada Februari 3, 2011. Pengurusan misi dan menambah nilai harta tanah oleh keberkesanan melalui pembudayaan Berwakaf untuk manfaat Ummah.

Permohonan adalah dipelawa kepada calon-calon anak kelahiran Negeri Selangor atau calon yang telah bermastautin di Negeri Selangor sekurang-kurangnya 5 tahun dan yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti di bawah:

01. Pembantu Eksekutif N17

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah menggunakan Borang BR.PWS.BP (SM)/11/2011 yang boleh dimuaturun melalui pautan di bawah mulai 18 Oktober 2013:


b) Permohonan daripada pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan masing-masing dengan melampirkan Rekod Perkhidmatan Pegawai dan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT) yang terkini.

c) Borang permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar dalam sampul surat dan ditulis nama jawatan yang dipohon di sebelah kiri bahagian atas sampul surat.

d) Permohonan hendaklah sampai ke alamat berikut:

PERBADANAN WAKAF SELANGOR (PWS), MAIS
Tingkat 10, Menara Selatan
Bangunan Sultan Idris Shah
40000 Shah Alam, Selangor
Tel: 03 – 5514 3758 / 3759

e) Iklan asal jawatan kosong Perbadanan Wakaf Selangor (PWS) boleh diakses melalui link yang diberikan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!