Jawatan Kosong Pusat Latihan Teknologi Tinggi Kemaman November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong Pusat Latihan Teknologi Tinggi Kemaman November 2013

Pusat Latihan Teknologi Tinggi (ADTEC)
Jawatan Kosong Pusat Latihan Teknologi Tinggi (ADTEC) Kemaman 2013.

Tarikh tutup: 14 November 2013.

Pusat Latihan Teknologi Tinggi (ADTEC) Kemaman ditubuhkan di bawah pentadbiran pihak Jabatan daripada tenaga (JTM), Kementerian Sumber Manusia (KSM) Malaysia. Pusat ini dibina di atas tapak seluas 100 ekar di Kampung Payoh, Kemaman, Terengganu.

Pusat Latihan Teknologi Tinggi (ADTEC) Kemaman terletak kira-kira 22.5km dari bandar Chukai. Pemahsyuran Pusat Latihan Teknologi Tinggi (ADTEC) Kemaman telah diadakan pada bulan Oktober 16, 2010 (Sabtu) dan disempurnakan oleh Timbalan Ketua Setiausaha (Pengurusan),  daripada Kementerian Sumber Manusia (KSM), Yang.Bhg. Dato ' Hj. Mohd Shariff Bin Hussin, yang juga dihadiri oleh bekas Pengarah ADTEC Kemaman Ir. Suntong bin Hj Abdullah.

Pusat Latihan Teknologi Tinggi (ADTEC) Kemaman dengan sukacitanya mempelawa calon yang berkelayakan dan berminat untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:

01. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah DG41

Cara memohon:

a) Permohonan boleh dibuat secara bertulis dengan mencatatkan butir-butir peribadi serta kelayakan yang diperlukan (Resume).

b) Sertakan sekeping gambar berukuran passport

c) Sertakan 1 salinan Kad Pengenalan

d) Sertakan salinan sijil-sijil dan dokumen berkaitan (telah disahkan)

e) Dan hantarkan permohonan ke alamat di bawah:

Pengarah,
Pusat Latihan Teknologi Tinggi (ADTEC) Kemaman,
Payoh, 24210 Kemasik, Terengganu

f) Iklan asal jawatan kosong Pusat Latihan Teknologi Tinggi (ADTEC) Kemaman ini boleh dicapai melalui pautan di bawah untuk mendapatkan maklumat lanjut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!