Jawatan Kosong TNB REMACO Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Jawatan Kosong TNB REMACO Bulan Oktober 2013

TNB REMACO
Jawatan Kosong TNB REMACO Oktober 2013.

Tarikh tutup: 31 Oktober 2013.

TNB Repair and Maintenance Sdn. Bhd. (TNB REMACO) mula ditubuhkan sebagai sebuah anak syarikat Tenaga Nasional Berhad (TNB) pada tahun 1995. Syarikat ini diuruskan secara bebas sebagai sebuah organisasi perniagaan dalam struktur korporat Kumpulan TNB secara besar-besaran, Malaysia's premier kuasa utiliti organisasi. Manakala ia berkongsi dan menyumbang kepada kumpulan teras visi, nilai, budaya dan sumber kewangan yang penting, TNB REMACO namun tetap sabar dalam takdir sendiri korporat.

TNB REMACO adalah syarikat milik penuh TNB yang menawarkan perkhidmatan dalam pembaikan dan penyelenggaraan (R & M) dan operasi dan penyelenggaraan (O & M) industri tenaga yang berkaitan, dengan penekanan Khas loji janakuasa contohnya gas, turbin stim dan hidro dandang, generator, dan lain-lain. Manakala Akarnya kukuh disatukan menerusi pencapaian dalam Malaysia, TNB REMACO telah berjaya menembusi arena antarabangsa dan pertumbuhan telah pun mendapat bertapak dalam pasaran luar negara termasuk loji-loji janakuasa di Arab Saudi, Yaman, Pakistan dan Kuwait untuk menamakan beberapa.

TNB REMACO mempersilakan calon yang benar-benar berkelayakan dan berminat untuk menyertai mereka dalam usaha peningkatan perniagaan yang berterusan dengan mengisi kekosongan jawatan diiklankan di bawah:

01. Manager (Operation & Maintenance – Diesel Plants)

Cara memohon:

a) Jika anda menyukai cabaran dan merasakan calon yang sesuai serta ingin menjadi sebahagian daripada pasukan yang dinamik ini, sila kemukakan permohonan anda melalui resume yang dilengkapi beserta gaji semasa, gaji dijangka, no telefon dan gambar saiz passport ke:

Head of Corporate Services
TNB Repair and Maintenance Sdn. Bhd. (TNB REMACO)
Level 23A, PJX-HM Shah Tower
No.16A, Persiaran Barat
46050 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan

b) Maklumat lebih lanjut, sila berhubung dengan:

- Encik Adnan bin Md Ali di talian: 603-79642728 atau emel: adnanma@tnb.com.my
- Puan Riza binti Mat di talian: 603-79642742 atau emel: RizaMat@tnb.com.my

c) Iklan asal jawatan kosong TNB REMACO ini boleh dibaca menggunakan pautan yang disertakan berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!