Temuduga Terbuka OSRAM Opto Semiconductors Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Temuduga Terbuka OSRAM Opto Semiconductors Bulan Oktober 2013

OSRAM Opto Semiconductors
Temuduga Terbuka OSRAM Opto Semiconductors Oktober 2013.

Tarikh temuduga: Sila rujuk di bawah.

OSRAM Opto Semiconductors (Malaysia) Sdn Bhd mula ditubuhkan dengan kehadirannya di Pulau Pinang pada tahun 1972. Ia adalah salah sebuah syarikat perintis yang ditubuhkan di Pulau ini, pulau yang secara meluas diiktiraf sebagai Lembah Silikon Timur dan penempatan kepada banyak syarikat multinasional di dunia. Hari ini, OSRAM salah satu daripada yang terbesar dan terbaik serta dilengkapi kemudahan pengeluaran, dengan ruang lantai keseluruhan 55,000 meter persegi, operasi canggih dan telah bekerja dengann kakitangan seramai 4,900 orang pada tahun 2013.

Kini OSRAM merupakan peserta penting dalam pasaran luaran opto profesional, dengan pasaran saham di permukaan dipasang LED, paparan pintar, komponen-komponen inframerah dan tinggi kuasa Laser Diodes. Pada tahun 2009, OSRAM Opto Semiconductors telah memperluaskan keupayaan pengeluarannya dengan membuka kilang pembuatan cip LED baru, kilang cip yang paling maju di dunia. Dengan menambahkan tapak pengeluaran Regensburg dalam pembuatan cip LED, ini adalah yang pertama mengeksport keupayaan teknologi yang strategik selain Jerman.

Panggilan kepada semua technicians! Jadilah sebahagian daripada keluarga OSRAM Opto Semiconductors (Malaysia) Sdn Bhd dengan menghadirkan diri ke sesi temuduga terbuka seperti ketetapan di bawah:

Jawatan ditawarkan:
01. Senior / Maintenance Technician (Sawing)
02. Senior / Maintenance Technician (Casting)
03. Senior / Maintenance Technician (Molding)
04. Senior / Maintenance Technician (Test)
05. Assistant Engineer / Senior / Equipment Technician
06. Process Technician (Sawing)
07. Process Technician (Test)
08. Senior / Technician, Failure Analysis (FA)

Tarikh:
27 Oktober 2013 (Ahad).

Waktu:
09.00 pagi - 02.00 petang

Lokasi:
Equatorial Hotel, Merbah Room, LG Level No. 1 Jalan Bukit Jambul. Bayan Lepas, Pulau Pinang.

Iklan asal temuduga terbuka OSRAM Opto Semiconductors ini boleh dibaca melalui pautan yang diberikan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!