Temuduga Terbuka UNIQLO (Malaysia) Bulan Oktober 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

Temuduga Terbuka UNIQLO (Malaysia) Bulan Oktober 2013

UNIQLO (Malaysia) Sdn Bhd
Temuduga Terbuka  UNIQLO (Malaysia) Sdn Bhd Oktober 2013.

Tarikh temuduga: 19 - 25 Oktober 2013.

UNIQLO merupakan gabungan di antara Fast Retailing Co. Ltd dan DNP Clothing Sdn Bhd. UNIQLO dimiliki sepenuhnya oleh Wing Tai Holding Limited.

Ditubuhkan pada 1984 di Hiroshima, Jepun. UNIQLO sedang mengukuhkan kedudukannya di Malaysia dan merupakan jenaman yang sudah dikenali ramai di Jepun dengan keunikan dan nilai segar dalam bidang pakaian. UNIQLO Malaysia merupakan cawangan kelima mereka di Asia selain China, Hong Kong, Korea Selatan dan Singapura.

Pada ketika ini, UNIQLO mempelawa calon yang berminat menyertai mereka membina kerjaya dengan menghadiri sesi temuduga terbuka yang diadakan seperti ketetapan berikut:

01. Retail Associates

Lokasi: UNIQLO Mid Valley, Ground Floor (To Based at Cheras Central Mall).
Masa: 10am - 6pm.

Sekiranya anda berminat tetapi mempunyai halangan untuk menghadiri temuduga terbuka UNIQLO ini. dapatkan semula temujanji untuk ditemuduga dengan menghantarkan resume lengkap (menyatakan gaji semasa, gaji jangkaan, nombor untuk dihubungi) beserta gambar ukuran passport ke alamat emel ini:

--> uniqlohr@dnpclothing.com.my

Atau, hubungi:

Puan Wen Dee / Puan Cheng Yee / Puan Li Ting di talian 012-4223629

Gaji ditawarkan:

Pekerja Sepenuh Masa - RM2,050/bulan
Pekerja Separuh Masa - RM8.50/jam

Iklan asal temuduga terbuka UNIQLO ini (termasuk bidang tugas dan kelayakan diperlukan) boleh dibaca melalui pautan berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

1 comment:

  1. Boleh bagi contoh resume kepada saya untuk bekerja di uniqlo? Saya tiada pengalaman kerja di kedai jual pakaian ni. Boleh ke saya dapat kerja ni? azri_jejakaskema@yahoo.com

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!