2 Jawatan Kosong CANON Malaysia Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong CANON Malaysia Bulan November 2013

CANON Malaysia
Jawatan Kosong CANON Malaysia November 2013.

Tarikh tutup: 08 dan 18 November 2013.

SEJARAH Canon di Malaysia bukannya baru. Sudah 23 tahun jenama itu menjadi teman setia kebanyakan daripada kita.

Sebut saja kamera berkualiti tidak kira kompak atau lensa refleks tunggal digital (DSLR), tentu sahaja teringatkan Canon. Begitu juga dengan alat pengimejan lain seperti pencetak, pengimbas, projektor, kalkulator dan aksesori pejabat.

Canon Marketing (Malaysia) Sdn Bhd melalui iklan terbarunya mempersilakan calon yang sesuai dari segi bakat, minat dan kelayakan untuk memohon jawatan kosong yang disenaraikan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong CANON Malaysia ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong CANON Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!