2 Jawatan Kosong Honda Trading Malaysia Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong Honda Trading Malaysia Bulan November 2013

Honda Trading Malaysia
Jawatan Kosong Honda Trading Malaysia November 2013.

Tarikh tutup: 20 dan 21 November 2013.

Honda Motor Company Limited, adalah sebuah perbadanan multinasional awam Jepun yang dikenali sebagai pengeluar kereta dan motosikal. Honda telah menjadi pengeluar motorsikal terbesar di dunia sejak tahun 1959, serta menjadi pengeluar terbesar dunia enjin pembakaran dalaman yang diukur mengikut jumlah, menghasilkan enjin pembakaran dalaman lebih daripada 14 juta setiap tahun.

Honda Trading terlibat dalam usaha yang berterusan untuk membangunkan model-model perniagaan yang baru, mencari peluang yang bakal mewujudkan perdagangan yang sangat inovatif dan sistem pengagihan, agar dapat memenuhi peranan mereka sebagai sebahagian daripada pemacu kemajuan Kumpulan.

Honda Trading Malaysia mempelawa calon yang layak, komited dan berpandangan jauh untuk mengemukakan permohonan bagi mengisi kekosongan yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Honda Trading Malaysia ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Honda Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!