2 Jawatan Kosong IKEA Damansara Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong IKEA Damansara Bulan November 2013

IKEA
Jawatan Kosong IKEA Damansara November 2013.

Tarikh tutup: 13 dan 22 November 2013.

Ikano adalah kumpulan perniagaan Sweeden yang dimiliki oleh keluarga Kamprad (juga merupakan pengasas IKEA). Ikano adalah anak syarikat yang mengurusankan kekayaan keluarga Kamprad yang beribupejabat di Luxembourg.

Ikano Retail Asia adalah pengurusan yang mengatur gedung IKEA di Malaysia, Singapura dan Thailand. Ibupejabat serantau adalah terletak di Singapura. Selain itu, Ikano turut menjalankan perniagaan lain termasuk insurans, kewangan, hartanah dan perniagaan.

IKEA melalui anak syarikatnya Ikano mempelawa calon yang berminat dan berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong yang ditawarkan pada masa ini:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong IKEA Damansara ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong IKEA Damansara yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!